LATEN ZIEN WIE JE BENT. WAT JE DOET. WAAR JE VOOR STAAT.

Ik fotografeer zowel op lifestyle als documentaire wijze. Dat wil zeggen, dat ik naast het vastleggen van momenten op een eerlijke en artistieke manier ook gek ben op het vastleggen van echte momenten. Ik laat mij dan ook altijd inspireren door jullie, de omgeving en het moment. 

 Ik ben een fotograaf voor de mens die van de mens houd en voor de dierenliefhebbers. Ik fotografeer met een knipoog, een beetje kunstig met niet teveel poespas, een bult liefde en nabijheid. Ik hou van 'randomness' je weet wel van die dingen die gewoon gebeuren.  Niet te donker, niet te licht en gewoon, mooi, zoals het is.  Ik fotografeer gewoon mensen die mensen zijn, zoals ze zelf zijn. Luidruchtig, stil, wild, verlegen, avontuurlijk en gereserveerd. 

Ik werk vol passie en sta op scherp als ik foto's van jullie maak. Ik neem mijn werk dan ook heel serieus omdat ik iemand ben die ernaar streeft om de mooiste foto's te maken. Al zal je tijdens het fotograferen zelf snel merken dat, dat resultaat vaak bereikt word met een hoop gezelligheid en plezier. Je kan mijn stijl dan ook omschrijven als gezellig, lekker los, intiem en relaxed met sfeervolle foto's, die niet te donker, niet te licht en soms artistiek zijn. Alles gewoon heerlijk zoals het is en met een vleugje Karen dus.

TARIEVEN

Waarschijnlijk hoef ik je niet meer te vertellen dat mooie, professionele beelden heel belangrijk zijn voor je bedrijf. Met de komst van social media en steeds meer bedrijven, is het belangrijker dan ooit om te laten zien wie je bent en waar je voor staat en wat je doet als bedrijf.  Met mijn creativiteit en oog voor detail, en jouw passie voor je onderneming, zorgen we er samen voor dat je mooie beelden hebt die jij veelzijdig kan inzetten.  

ZAKELIJKSHOOT

Één uur fotografie 
Inclusief nabewerking 
1 kleding wissel
excl. reiskosten 
Ik werk niet met nabestellingen, ik maak toffe foto's en die krijg je.
Online fotogalerij, foto's zijn downloadbaar  200eur

DAG IN HET BEDRIJF

Vier uur aanwezig
Inclusief nabewerking
2 kleding wissels
Van werkzaamheden, details, producten, productie en locatie  alles word vastgelegd
excl. reiskosten 
Online fotogalerij, foto's zijn downloadbaar 
Inclusief een boel foto's 

vanaf 585eur

ABONNEMENT

4 keer per jaar een zakelijke shoot - portrert, werk, materiaal, product etc.
1,5 uur fotografie
inclusief nabewerking
Excl. reiskosten 
Online fotogalerij, foto's zijn downloadbaar


75eur per maand 12x
of 900 euro of 225 per kwartaal.

Reiskosten zijn in zones:   0-15 km: 5 eur         15-30 km: 10 eur       30-45 km: 15 eur           45-60 km: 20 eur          60-75 km: 25 eur            75-90 km: 30 eur          90-105 km: 35 eur