Hé hoi!
Er is een mail probleempje, ik reageer altijd heel snel en heb je binnen een paar dagen na versturen van jouw berichtje nog geen antwoord dan is mijn mail in jullie spambox beland, stuur mij dan ook gerust een appje (06 24 67 99 23) dan weten we zeker dat we elkaar spreken.

Voor de bezoekers van bruidsplaza, de mails heb ik verstuurd :D (stuur dus gerust een appje!)

KVfoto maakt gebruik van koekjes. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord,

Ik geniet van foto's met een verhaal, een mooi moment. Niet te perfect, geen poespas en met een bult liefde. 

Dat soort foto's maak ik. 

Ik heb een supertof beroep! Ik heb zoveel mensen en families mogen fotograferen en meerdere van mijn foto's zijn bekroond met internationale awards. Supergaaf!

Ik fotografeer zowel op lifestyle als documentaire wijze. Dat wil zeggen, dat ik naast het vastleggen van momenten op een eerlijke en artistieke manier ook gek ben op het vastleggen van echte momenten. Ik laat mij dan ook altijd inspireren door jullie, de omgeving en het moment. 

Ik werk vol passie en sta op scherp als ik foto's van jullie maak. Ik neem mijn werk dan ook heel serieus omdat ik iemand ben die ernaar streeft om de mooiste foto's te maken. Al zal je tijdens het fotograferen zelf snel merken dat, dat resultaat vaak bereikt word met een hoop gezelligheid en plezier. Je kan mijn stijl dan ook omschrijven als gezellig, lekker los, intiem en relaxed met sfeervolle foto's, die niet te donker, niet te licht en soms artistiek zijn. Alles gewoon heerlijk zoals het is en met een vleugje Karen dus.

Ben je enthousiast? Bekijk dan ook even de impressie van enkele fotosessies, reportages en bruiloften die ik heb mogen fotografen. Ik hoor graag meer over jullie! Stuur een berichtje met vragen of check of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdag.

MOETEN WE OOK VOOR JE ETEN ZORGEN?
Voor de lunch kan ik natuurlijk prima een broodje meenemen. Overdag heb ik het natuurlijk erg druk en heb ik niet altijd de tijd om rustig te eten. Als ik tot na het diner blijf, dan zou het fijn zijn dat ik op locatie even iets warms kan eten. Dit hoeft natuurlijk geen luxe diner te zijn.

GA JE OOK MEE NAAR EEN BRUILOFT IN HET BUITENLAND?
Ja hoor, dat kan voor dezelfde vaste prijzen als in Nederland. Het enige wat er qua kosten overheen komen zijn reis en verblijf.

LEVER JE OOK TROUWALBUMS?
Ja, bij alle uren trouwfotografie zit het standaard trouwboekkie. ik sta volledige achter de keuze om een trouwalbum bij alle uren te geven. Niet alleen omdat het super mooie albums zijn maar vooral omdat je wat tastbaars hebt. Het is ook mogelijk om de luxe en grote 'kameleon' of de echt lederen 'das pas een echte' trouwalbums bij te boeken.

WAAR ZIJN DE PRIJZEN OP GEBASEERD?
De prijzen zijn onder andere gebaseerd op het aantal uren dat ik aanwezig ben en de uren die ik besteed aan het bewerken van de foto's. Voor het bewerken van de foto's ben ik ongeveer 1 uur bezig met 20 foto's maar is ook gebaseerd op de prijs van het trouwalbum en de opmaak hiervan ik ben ongeveer 1 uur bezig met 5 spreads. Maar ook gebaseerd op ervaring, opleidingsniveau (zo heb ik mijn certificaat behaald aan de fotoacademie in Amsterdam) en materiaal- en apparatuurkosten, ik werk bijvoorbeeld met twee camera's en heb altijd meerdere lenzen mee, niet alleen omdat dit een hele fijne manier van werken is maar ook omdat ik altijd verder kan werken mocht één van de twee bedenken dat hij het niet meer doet. Ook zijn de prijzen gebaseerd op het feit dat ik natuurlijk verzekerd ben, je weet wel die verzekeringen die er voor zorgen dat wanneer ik per ongelijk je dure vaas van het kastje af laat vallen, dit maar even vervelend. Want hé we zijn verzekerd! Hoge album kwaliteit vind ik een pré ze moeten lang meegaan en van goed materiaal. 

HOE GA JE TE WERK?
8-18 maanden voor jullie trouwdag. 
Alles begint bij het hebben van een fijn gevoel met mijn foto's en stijl. Bekijk daarom rustig mijn website maar neem ook eens een kijkje op instagram of facebook voor leuke actuele verhalen, foto's en weetjes. Spreekt het jullie aan, dan kan je altijd een berichtje sturen. Op het moment dat ik jullie berichtje krijg, check ik mijn beschikbaarheid. Ben ik beschikbaar dan kunnen we gaan kennismaken! Een kennismaking is vrijblijvend. Dat betekend dat er geen kosten aan verbonden zijn. Ik kom graag bij jullie thuis, neem wat voorbeeldalbums mee, maar ook stalen om te bekijken.

Tijdens dit kennismakingsgesprek, leer je elkaar kennen. Dat is belangrijk omdat er een klik moet zijn. Ik wil graag alles horen over jullie trouwdag , we kunnen ideeën uit wisselen en fantaseren over hoe het eruit zal zien. Samen nemen we de dag door, geef ik tips. Na het gesprek kunnen we jullie datum vastzetten door middel van een boekingsbetaling.

6-3 maanden voor jullie trouwdag.
Jullie hebben gekozen hoeveel uren en welk album het beste bij jullie past. De boekingsbetaling hebben jullie ontvangen en is betaald, YEAAH ik ben erbij! Jullie ontvangen van mij een magazine met een heleboel tips en info. Er is alle tijd om vragen met mij door te nemen over jullie trouwdag. Jullie hebben gekozen voor een bepaald aantal achtereen uren, de invulling van deze uren is volledig aan jullie, het kan best zijn dat sommige dingen tussen door veranderen en dat is geen probleem. 

2-1 maanden voor jullie bruiloft.
Jullie ontvangen van mij een vragenlijst via de mail, met alles wat ik moet weten voor jullie trouwdag. Ook stuur ik in deze periode de rest van de factuur. De trouwdag!Ja! daar is hij dat, jullie trouwdag! Doe maar zoveel mogelijk alsof ik er niet ben, doe vooral je ding en niemand staat mij in de weg. Geniet van jullie trouwdag! 

6 weken na jullie trouwdag.
In de week na jullie trouwdag ontvangen jullie alvast een preview. Daarna begint het nabewerken, afhankelijk van het seizoen ontvang je je foto's maar dit is altijd binnen 6 weken. Na ontvangst van jullie trouwfoto's, begint de zware klus van het uitzoeken voor in het album. Hier hebben wij natuurlijk nog contact over

8 weken na de laatste feedback op het album.
Het album ligt bij jullie op schoot! Heerlijk blijvend genieten!

Check mijn beschikbaarheid