Ik fotografeer zowel op lifestyle als documentaire wijze. Dat wil zeggen, dat ik naast het vastleggen van momenten op een eerlijke en artistieke manier ook gek ben op het vastleggen van echte momenten. Ik laat mij dan ook altijd inspireren door jullie, de omgeving en het moment. 

 Ik ben een fotograaf voor de mens die van de mens houd en voor de dierenliefhebbers. Ik fotografeer met een knipoog, een beetje kunstig met niet teveel poespas, een bult liefde en nabijheid. Ik hou van 'randomness' je weet wel van die dingen die gewoon gebeuren.  Niet te donker, niet te licht en gewoon, mooi, zoals het is.  Ik fotografeer gewoon mensen die mensen zijn, zoals ze zelf zijn. Luidruchtig, stil, wild, verlegen, avontuurlijk en gereserveerd. 

Ik werk vol passie en sta op scherp als ik foto's van jullie maak. Ik neem mijn werk dan ook heel serieus omdat ik iemand ben die ernaar streeft om de mooiste foto's te maken. Al zal je tijdens het fotograferen zelf snel merken dat, dat resultaat vaak bereikt word met een hoop gezelligheid en plezier. Je kan mijn stijl dan ook omschrijven als gezellig, lekker los, intiem en relaxed met sfeervolle foto's, die niet te donker, niet te licht en soms artistiek zijn. Alles gewoon heerlijk zoals het is en met een vleugje Karen dus.

TARIEVEN

Volledige loveshoot 
incl 30km reiskosten
Online fotogalerij, foto's zijn downloadbaar

165eur 

Reiskosten zijn in zones:   0-15 km: 5 eur         15-30 km: 10 eur       30-45 km: 15 eur           45-60 km: 20 eur          60-75 km: 25 eur            75-90 km: 30 eur          90-105 km: 35 eur

JE BENT TOCH ECHT. DEGENE WAAR IK HET MEESTE VAN HOUD.

MINIALBUMS

Afhankelijk van welke shoot je kiest ontvang je wel of niet een minialbum. Dit zijn klein maar fijne linnenboekje.

Bij de de fotosessie 2 zit het 15x15 formaat inbegrepen van 50eur. Het is ook mogelijk een groter minialbum te bestellen, dit is de 20x20 voor 80eur. Sommigen willen graag een gouden tekst op de voorkant van hun album en dat kan de kosten hiervoor zijn 20 euro extra.

 Kleuropties: Zand · Zachtroze · Olijf · Donkergroen · Lichtgrijs · Cappuccino