'T ZIT EM IN DE KLEINE DINGEN.

 Ik heb een supertof beroep! Ik heb zoveel mensen en families mogen fotograferen en ik ben gecertificeerd aan de fotoacademie in Amsterdam . Ook zijn veel van mijn foto's inmiddels bekroond met internationale awards. Supergaaf!

Ik fotografeer zowel op lifestyle als documentaire wijze. Dat wil zeggen, dat ik naast het vastleggen van momenten op een eerlijke en artistieke manier ook gek ben op het vastleggen van echte momenten. Ik laat mij dan ook altijd inspireren door jullie, de omgeving en het moment. 

Ik ben een fotograaf voor de mens die van de mens houd en voor de dierenliefhebbers. Ik fotografeer met een knipoog, een beetje kunstig met niet teveel poespas, een bult liefde en nabijheid. Ik hou van 'randomness' je weet wel van die dingen die gewoon gebeuren.  Niet te donker, niet te licht en gewoon, mooi, zoals het is.  Ik fotografeer gewoon mensen die mensen zijn, zoals ze zelf zijn. Luidruchtig, stil, wild, verlegen, avontuurlijk en gereserveerd.

Ik werk vol passie en sta op scherp als ik foto's van jullie maak. Ik neem mijn werk dan ook heel serieus omdat ik iemand ben die ernaar streeft om de mooiste foto's te maken. Al zal je tijdens het fotograferen zelf snel merken dat, dat resultaat vaak bereikt word met een hoop gezelligheid en plezier. Je kan mijn stijl dan ook omschrijven als gezellig, lekker los, intiem en relaxed met sfeervolle foto's, die niet te donker, niet te licht en soms artistiek zijn. Alles gewoon heerlijk zoals het is en met een vleugje Karen dus.

WAT KRIJGEN JULLIE?

Ik fotografeer de trotse papa's. De net even dat duimpje omhoog. De oeps ganzen, HELP! De intimiteit. De moeders die net even wat horen wat ze nog niet wisten. De bruiden die vroegtijdig hun duif los lieten. De familie die kiekeboe doet. De oh je maakte wel een foto, foto's. Die kleine momentjes van verbondenheid. De connectie.


LOSSE UREN

6          €1200 
7          €1350 
8          €1500
9          €1650 
10        €1800 

Losse uren zijn inclusief  'T Trouwboekkie'
15x15cm  met de preview foto's. 

Optioneel: extra uur 150 eur 
Verlovingsshoot voor 165 eur  voor info klik hier

PAKKETTEN 

- Hele dag aanwezig. 
- Verlovingsshoot mini in mijn omgeving.
- Inclusief alle reiskosten in Nederland. 
- Inclusief  het trouwalbum 'Alles is liefde' 25x25 of 20x30.
- Jullie kiezen zelf de foto’s voor in het album. 

All-in prijs voor - 8 uur 1700 eur  
All-in prijs voor - 10 uur 2000 eur 

AWARD WINNEND

Meer dan 45 awards! Bij Wedisson, Family Photo Journalists, WPJA, Artistic wedding guild, Lifestyle photographer association.

6 JAAR

Fulltime professioneel trouwfotograaf sinds 6 jaar.

GECERTIFICEERD

Gecertificeerd aan de fotoacademie Amsterdam.

EEN BULT LIEFDE

Hele dag fotografie en nabewerking,  een persoonlijke galerij met een heleboel foto's en altijd luxe trouwalbum.

ELOPEMENTS. AVONTUURLIJK TROUWEN MET Z'N TWEE.

Voor iedereen die een eenvoudige, goedkopere en intieme ceremonie willen, zonder het traditionele gedeelte van bruiloften.
Trouwen met z'n twee en jullie getuigen, en wellicht jullie kids.
    
Het is een knusse, intieme en vaak avontuurlijke bruiloft waarbij jullie alle tijd hebben om leuke dingen te doen die jullie graag willen doen. Of je nu wilt trouwen in het bos, op het strand, in een kas of op een boot en samen een wandeling wilt maken (met de honden), off-road wilt gaan, picknicken, hamburgers eten, samen wil varen of een lange rit maken in je trouwauto. Je hebt alle tijd om van elkaar te genieten op jullie trouwdag. Dat klinkt toch heerlijk! 

Vanaf 650eur. inclusief reiskosten in Nederland en uiteraard krijgen jullie 't trouwboekkie 15x15cm met de previewfoto's erbij! 

ALBUMS

Jullie trouwfoto’s verwerk ik altijd in een trouwalbum. Want foto's op een beeldscherm zijn hartstikke leuk maar foto's in een album, zijn om verliefd op te worden!  

Daarvoor zijn een aantal opties:
1 'T trouwboekkie, inbegrepen bij losse aantal uren fotografie met jullie previewfoto's. 
2  Het 'Alles is liefde' album die bij de pakketten in zit. 
3  De 'Das pas een echte', dit is een groot album die los gekocht kan worden.
4  Het 'Ik hol van die' pakket, daar zit in: het alles is liefde album en twee kleinere varianten ervan, voor de weggeef ;)

 De albums zijn van linnen of kunstleder en is in meerdere kleuren leverbaar.  Ook in echt leer (die kost wel meer). Als het boek opengeslagen ligt, liggen de pagina's helemaal plat. Zo kan ik ook foto's gebruiken die over de middenlijn heen lopen. Het aantal foto's die in een boek kunnen verschilt per type. Ik geef de albums vorm op de computer en geeft de mogelijkheid tot eenmalig feedback op het design, zodat hij word zoals jullie graag willen. Ik hou de opmaak rustig en gebruik graag grote foto's.

ALLES IS LIEFDE

Linnen of kunstleder omslag. 
25x25cm of 20x30cm, 30 pagina’s.  Met eigen favorieten. 
Met embossing in goud en naar wens goud of witte omlijsting. 

320 eur

DAS PAS 'N ECHTE

Linnen of leder omslag.  
30x30cm 40 pagina’s. Met eigen favorieten.
Keuze uit verschillende varianten, waarbij je kan meekijken. 

Vanaf 420 eur

IK HOL VAN DIE   

Linnen of kunstleder omslag.  25x25, 30 pagina’s. Met eigen favorieten. Met embossing in goud en naar wens goud of witte omlijsting.  Plus twee albums voor jullie ouders van 15x15cm. 

 620 eur