De eerste weken en maanden met je kindje zijn bijzonder. Maar wat als je kindje veel te vroeg op de wereld is gekomen? Dan is het niet alleen een bijzondere, maar ook heftige tijd. Je brengt de eerste weken of maanden door in het ziekenhuis. Alles gaat langs je heen, je wordt geleefd en je hebt veel zorgen.

In deze periode kan een prachtige fotoreportage een lichtpuntje zijn. Een onderdeel  van de verwerking als jullie later thuis zijn, maar bovenal een mooie herinnering!

Sinds 2018 zet ik mij als fotograaf vrijwillig in voor stichting Earlybirds. Via deze stichting kan je je als ouders aanmelden wanneer je kindje tussen de 24 en 36 weken zwangerschap en naar schatting nog 3 weken in het ziekenhuis zal   verblijven. Wij (de vrijwillige) fotografen komen langs in het ziekenhuis om ouders een kosteloze reportage te bieden. We leggen jullie met veel zorg, liefde en respect vast tijdens de dagelijkse routine.

Aanmelden kan via stichting earlybirds KLIK HIER