KVfoto maakt gebruik van koekjes. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord,

BRUILOFT FOTOGRAFIE

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Ontzettend leuk dat jullie meer willen weten over mij en mijn fotografie! Ik ga graag met jullie mee op avontuur, wandelen door het bos, proosten op jullie festival bruiloft of mee naar jullie bruiloft in het buitenland. Het is jullie dag alles kan en mag zoals jullie het willen, Ik hoor dan graag over jullie leuke plannen! k laat mij inspireren door jullie, de omgeving en het moment en laat jullie door mijn foto's graag genieten van dat ene specifieke. Ik probeer altijd net even wat andere plaatjes te schieten dan je gewend bent en leg met veel passie jullie dag vast! Door net te doen alsof ik er niet ben kan ik jullie dag zo echt mogelijk vastleggen. Dit zorg voor de meest persoonlijke foto's! 

Bekijk hier de tarieven.

Yes! Award winnend trouwfotograaf!  Jullie trouwdag vastleggen gewoon zoals het is, dat is wat ik hebt liefste doe. Van voorbereiding tot aan het feest. Mijn bruidsfotografie is oprecht en het uurtarief inclusief vrijwel alles. 

Heb je interesse? Let's meet! Onder het genot van een bakkie koffie of thee met wat lekkers kunnen we elkaar even ontmoeten want weet je naast dat je mijn foto's mooi moet vinden, en het in je budget past moet je ook mij leuk vinden. Ik loop ten slotte de hele dag mee!

Ga je in het buitenland trouwen? Of je nu trouwt in de bergen van Oostenrijk, in de pittoreske straatjes van Frankrijk of onder de palmbomen. Ik reis met je mee! Ik bied gewoon dezelfde vaste prijzen aan als in Nederland. De enige extra kosten die eraan verbonden zijn, zijn de reis- en verblijfkosten. 

Elke trouwdag is uniek en speciaal, mooie foto's gaan jarenlang mee en worden na een aantal jaren ook nog eens een goede herinnering en precies daarom geef ik wat tips,  Bekijk hier de tips voor je bruiloft.

Check mijn beschikbaarheid