Hé hoi! Ik reageer altijd heel snel terug op jullie mails heb je binnen een paar dagen na versturen van jouw mail nog geen antwoord dan is mijn mail in jullie spambox beland, voor vragen en rechtstreeks contact kan je appen naar (06 24 67 99 23) dan weten we zeker dat we elkaar spreken!

Trouwen is iets speciaals. Het is het moment waarop je besluit met elkaar verder te gaan, bevestigd dat je elkaars liefde van het leven bent. Maar wat als jij of je partner levensbedreigend ziek zijn? Helaas bestaan er vreselijke ziektes die onze dromen en passies dwarsbomen, en voor velen is er geen terugweg en voor  die mensen is stichting Make A Wedding Wish in het leven geroepen.

Sinds 2018 zet ik mij als fotograaf vrijwillig in voor Make A Wedding Wish. Via deze stichting kun je jezelf of een ander aanmelden om de trouwwens van een aanstaand bruidspaar, waarvan een partner of gezinslid levensbedreigend ziek is in vervulling te laten gaan.  Ik als vrijwillig fotograaf kom langs om kosteloos een reportage te verzorgen.

Meer informatie vind je op de website van MAKE A WEDDING WISH