Er is een mail probleempje, ik reageer altijd heel snel en heb je binnen een paar dagen na versturen van jouw berichtje nog geen antwoord dan is mijn mail in jullie spambox beland, stuur mij dan ook gerust een appje (06 24 67 99 23) dan weten we zeker dat we elkaar spreken.

Voor de bezoekers van bruidsplaza, de mails heb ik verstuurd :D (stuur dus gerust een appje!)

Mar 05, 2019
Fotoblog 'Mijn kantoor is af'

Ik was helemaal klaar met mijn kale en bovenal onpersoonlijke kantoorruimte dus vroeg ik om tips!

Een poosje geleden heb ik daarom instagram gevraagd of er goeie tips waren om mijn kantoor op te vrolijken en of er tips waren en goeie ook!
Daar ben ik natuurlijk mee aan de slag gegaan! Nu voel ik mij weer helemaal thuis in mijn kantoor en dat moet ook wel want fotografen zitten nu eenmaal veel op hun werkplek.

Nu heeft natuurlijk niet iedereen sociale media en wilde ik mijn 'nieuwe' kantoor even met jullie delen op het blog, deze maand kom er nog een  fotoblog en review online te staan!