Nov 18, 2015
Trouwen in groningen | Denise & René

Een mooie september bruiloft, met veel zon en blauwe luchten, dat zou nog even spannend worden want de dag ervoor alleen maar regen en storm. Het mooie weer was voor de bruiloft van René & Denise bewaard. Het begon bij het ouderlijk huis waar Denise zich klaarmaakte voor de komst van René.

Terwijl Denise druk bezig was met haar jurk, seinde haar moeder mij in, ze hadden namelijk een verassing voor het bruidspaar. Het oorspronkelijke plan was om foto's maken in de stad en dan terug naar het ouderlijk huis om daar gezamenlijk te lunchen, de familie had als verassing een leuk lunch restaurantje afgehuurd. Nu was het idee dat ik de bruid en bruidegom die kant op moest krijgen, uiteraard zonder dat ze iets zouden vermoeden. NA kort overleg hoorden we Denise de trap af komen en staakte de wij ons gesprek. 

Het zou nog maar kort duren voor René aankwam, toen eenmaal de voordeur openging, was het geluk en de emotie van beide gezichten af te lezen. Het was zo'n mooi moment, hier hadden ze op gewacht. 

We vertrokken naar de Prinsentuin, waar we prachtige foto's konden maken onder de hagen, prielen en bij het mooie oude gebouw van de tuin. Ik en de assistent  van de bruid hielden de tijd ondertussen goed in de gaten, want we moesten natuurlijk het plan in werking zetten. Ik vertelde het stel dat ik een hele mooie plek had gezien in een straat van Groningen, waar zij met hun Kever, met de Martinitoren op de achtergrond op de foto konden. Even twijfelde het stel of dat wel lukte met de tijd, Natuurlijk met volle overtuigingskracht gezegd dat het nog snel wel even kon! Eenmaal daar stond de hele familie op hun te wachten en Och wat waren ze verrast!

De hele dag zat vol persoonlijke verhalen het shirt van Denise haar vader, die verwerkt was in het boeket, ballonnen die werden opgelaten voor degenen die er niet meer bij konden zijn. Denise die begeleid werd door haar broertje naar het altaar, terwijl zij een lied zong voor haar René. Geloftes geschreven voor elkaar en het oplaten van de duiven, ook al wilde één duif wat eerder weg dan de ander. Bedankt dat ik jullie dag mocht vastleggen. Ik wens jullie al het geluk van de wereld toe! Liefs, Karen

LINK COPIED
Check mijn beschikbaarheid