Mededeling blog 16 maart 'Covid-19 ofwel Corona'
Mar 16, 2020

Wat een bijzondere tijd gaan we samen te gemoed. De regering heeft maatregelen gesteld die ik als persoon en bedrijf opvolg maar wat als je nu gaat trouwen of een shoot hebt geboekt?

Helaas moeten een groot aantal van jullie, die trouwen in het voorseizoen de bruiloft verplaatsen. Bruidsparen, locaties en leveranciers worden hier hard door geraakt; het trouwseizoen staat immers net voor de deur. 

Intakegesprekken verlopen in ieder geval tot en met 6 april via videobellen. Loveshoots en andere fotosessies die voor 6 april gepland staan komen te vervallen. We plannen samen een nieuwe datum voor jullie shoot en gaan er wat moois van maken tegen die tijd.

Het is mogelijk om kosteloos de datum van jullie trouwdag te verplaatsen naar een datum waarop ik zelf ook nog beschikbaar zijn. Hou er rekening mee dat er momenteel veel bruiloften verplaatst worden en het misschien niet mogelijk is om op een vrijdag of zaterdag alle leveranciers bij elkaar te krijgen, kijk daarom ook goed naar de andere doordeweekse dagen. Neem mij mee in het prikken van een nieuwe datum, zodat ik er bij kan zijn! Als jullie je genoodzaakt voelen om een datum te kiezen waarbij ik niet beschikbaar ben gelden mijn reguliere voorwaarden. Denk er over na om juist nu, in de winterperiode te gaan trouwen. In de periode is het wat rustiger en daardoor makkelijker om naar toe te verplaatsen, ook het licht en de sfeer zijn prachtig in de winter.

Laten we allemaal lief voor elkaar zijn en goed overleggen met elkaar want ik kom jullie natuurlijk graag tegemoet in deze door met jullie mee te denken.  Het heeft naast een groot effect op jullie ook  een groot effect op ons, fotografen. Bruiloften en shoots worden uitgesteld tot nader orde. Dat betekend dat veel fotografen op dit moment geen inkomsten hebben. Hoe kun je helpen vraag je je nu misschien af? Koop nu alvast een cadeaubon voor een toekomstige fotosessie, Vraag je fotograaf een album te maken van jullie laatste shoot en of Laat wat lieve woorden achter op sociale media of review op google etc.

Ik hou de laatste ontwikkelingen rondom het Coronavirus goed in de gaten. 

We houden contact, stay save en stay home.


LINK COPIED
Laatste posts