Hé hoi!
Er is een mail probleempje, ik reageer altijd heel snel en heb je binnen een paar dagen na versturen van jouw berichtje nog geen antwoord dan is mijn mail in jullie spambox beland, stuur mij dan ook gerust een appje (06 24 67 99 23) dan weten we zeker dat we elkaar spreken.

Voor de bezoekers van bruidsplaza, de mails heb ik verstuurd :D (stuur dus gerust een appje!)

KVfoto maakt gebruik van koekjes. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord,

Sep 27, 2019
Miniblog 27 sept 'Het trouwseizoen'

Wist je dat het trouwseizoen bijna op z'n eind loopt, een boel collega's hebben deze maand hun laaste bruiloften en vullen net als ik alle vrije uurtjes in om nieuwe mensen te ontmoeten tijdens kennismakingsgesprek ken. Ik als echt mensen mens vind dit een fantastische bezigheid om het simpele feit dat ik allemaal nieuwe mensen mag ontmoeten en verhalen met hun mag delen.

Ik ben gezegend want ik mag ook in de prachtige herfstmaand oktober nog bruiloften vastleggen. Ik maak wel eens grapjes dat wanneer het trouwseizoen voorbij is dat ik in winterslaap ga, dat is natuurlijk niet zo want er moeten een boel foto's ge-edit worden. Bovendien gaan de day in your life reportages en lifestyle fotosessie gewoon verder. Ook is de tijd aangebroken om een boel gave albums te maken.
Wist je dat Ik altijd een beetje tegen de winter op kijk? Het is zo'n gemis, de bruiloften. Daarom wacht ik ook met smart op de winter bruiloften. Waarom? #bucketlist. Het licht in de winter is prachtig, de sfeer zo ontzettend knus. Kleedjes, vuurtjes, warme choco of gluhwein. De prachtige luchten en wie weet net die ene dag sneeuw! Je hoort het al perfecte sferen voor op de foto! Trouwen jullie in de winter dan heb ik ook nog eens een leuke verrassing.

LINK COPIED
Check mijn beschikbaarheid