Hé hoi!
Er is een mail probleempje, ik reageer altijd heel snel en heb je binnen een paar dagen na versturen van jouw berichtje nog geen antwoord dan is mijn mail in jullie spambox beland, stuur mij dan ook gerust een appje (06 24 67 99 23) dan weten we zeker dat we elkaar spreken.

Voor de bezoekers van bruidsplaza, de mails heb ik verstuurd :D (stuur dus gerust een appje!)

KVfoto maakt gebruik van koekjes. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord,

Aug 26, 2019
miniblog 26 augustus 2019 'dit kleine stukje internet'.

Ooeeeh ik ben blij dat je op dit kleine stukje van het grote wereld wijde web bent beland en ik zou het geweldig vinden al je een kijkje neemt. Just so you know there is much more to see at www.kvfoto.nl. Dus als je graag meer over mij en mijn werk wil leren of mij wilt ontmoeten, that's the place to be! ?

De zomervakanties voor de kids zijn overal zo goed als voorbij, de zomer zelf heeft besloten dat het echt nog even geen herfst mag zijn en we kunnen nog even genieten of afzien, afhankelijk van waar je van houd. De lichte avonden zijn helaas al een stuk korter en ten opzichte van sommigen vind ik het afgrijselijk dat het steeds eerder donker is. Oh ja trouwens waar ik eigenlijk voor kwam was: ik maak de winnaar van de jubileumnactie woensdag bekend via fb, insta en rechtstreeks naar alle appers. Tromgeroffel!! Nog twee nachtjes!? Www.kvfoto.nl / 0624679923
appen kan altijd, no problem ?

LINK COPIED
Check mijn beschikbaarheid