Hé hoi!
Er is een mail probleempje, ik reageer altijd heel snel en heb je binnen een paar dagen na versturen van jouw berichtje nog geen antwoord dan is mijn mail in jullie spambox beland, stuur mij dan ook gerust een appje (06 24 67 99 23) dan weten we zeker dat we elkaar spreken.

Voor de bezoekers van bruidsplaza, de mails heb ik verstuurd :D 

KVfoto maakt gebruik van koekjes. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord,

Jun 19, 2019
miniblog 19 juni 'kassen van beetsterzwaag'


Even over gister he, het was warm.. Het was heel warm haha maar vooral in de kassen van beetsterzwaag was het voor ons allemaal pittig maar oh wat was het mooi, ik wilde al heel lang daar foto's maken dus helemaal een blij ei toen ze graag mee wilde werken. Sabrine van @mooisa.fotografie wilde graag met mij samenwerken om haar idee uit te werken en ik.. ik werk graag samen en wat een geweldige samenwerking hebben we gehad, we zitten nu al weer nieuwe plannen te bedenken!

Maar voor nu eerst deze bijna destination wedding aanvoelende foto met een heerlijk stel die elkaar voor het eerst in trouwkleding van @klaasvanderwerff en @bruidenbubbels mocht zien. Ik leerde een superleuke nieuwe winkel kennen genaamd bijzonder genieten(@bgfoodandlifestyle) die voor onze tafelbekleding zorgde. Het haar en make up en nagels werden verzorgd door @lisavisagie.nl die de hele reportage paraat stond. Je zit ze nu niet op de foto maar er was een prachtig boeket en corsage door @lisafaberbloemen die laat ik binnenkort met liefde aan jullie zien, want wouw wat een prachtige kleuren!

LINK COPIED
Check mijn beschikbaarheid