Miniblog 18 augustus 2019 'lesjes en felicitaties'
Aug 18, 2019

Als eerst gefeliciteerd met jullie 1 jarige huwelijk Esther en Marcel! ? Bedankt dat ik jullie dag mocht fotograferen, bedankt voor de mooie momenten!

In 2011 behaalde ik mijn tweede diploma, de richting die het uiteindelijk zou geworden was niet helemaal volgens de planning. Ik studeerde namelijk voor maatschappelijk werker jongerenzorg. Helaas besloot de regering halverwege onze studie dat deze opleiding wegens financiële redenen gecanceled zou worden en werden mijn medestudenten en ik verplicht om binnen dezelfde stroom een andere richting te kiezen. Ik herinner me het moment nog goed en heb het er nog wel eens over gehad met mijn vriendin van die studie, ik laat mij niet snel uit het veld slaan en waar de rest verbolgen riep: 'dit kun je niet maken!' Zei ik: 'oké en hoe gaat het nu verder? wat is de beste keus als ik met jongeren wil gaan werken?' Je moet weten dat op het moment dat ik met mijn opleiding begon deze in de verandering zat van spw naar saw. Des al niettemin moest er een keuze gemaakt worden en de keuze viel op specifieke doelgroepen. Ik daardoor het geluk, ten opzichte van mijn mede studenten dat ik mijn tweede stage nog altijd met jongeren heb mogen doen in het speciaal onderwijs en vervolgens de keuze kreeg om in de gevangenis of op een leefgemeenschap stage te lopen voor mijn diplomajaar, na veel wikken en wegen koos ik de laatste. Ik zal geen compleet pleidooi geven over wat ik tijdens mijn stages allemaal heb geleerd maar in mijn diploma jaar op de goudenzon gebeurde wel elke keer als ik er was wat speciaals. Want elke keer als ik of wie dan ook er was werd je bedankt: bedankt voor je tijd, voor je aanwezigheid en bovenal bedankt voor wie je bent.

Ik zou na deze stage en met zoveel meer zelfkennis kan ik voorheen had gaan werken in de psychiatrie, terwijl ik daarnaast fotografeerde en studeerde op het hbo om uiteindelijk fulltime te gaan fotograferen en twee passies samen te brengen #doelenmaar het geen wat ik dus even kwijt wil is: Bedankt voor jullie vertrouwen, openheid, jullie tijd, wie jullie zijn maar ook voor de herinneringen die jullie bij mij achterlaten na jullie trouwdag en fotosessie.

Www.kvfoto.nl

LINK COPIED
Laatste posts