Hé hoi!
Er is een mail probleempje, ik reageer altijd heel snel en heb je binnen een paar dagen na versturen van jouw berichtje nog geen antwoord dan is mijn mail in jullie spambox beland, stuur mij dan ook gerust een appje (06 24 67 99 23) dan weten we zeker dat we elkaar spreken.

Voor de bezoekers van bruidsplaza, de mails heb ik verstuurd :D (stuur dus gerust een appje!)

KVfoto maakt gebruik van koekjes. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord,

Aug 08, 2019
mini blog 8 augustus 'photo's i am yet to make'

Photo's I am yet to make (more of) : even een lijstje delen. Waarom? Nou je weet nooit of er iemand tussen zit die denk hé met die wens kunnen we Karen misschien voor vragen en helpen! ?

1. Nog meer families die gewoon doen wat families doen. Het documenteren van het echte leven, slaperige ontbijtjes, bad hairdays, wandelingen, rommelige keukens, lekker hangen, gek doen in de achtertuin, Ja! Perfect! 
2. Creatievelingen die creatief bezig zijn. In hun eigen ruimte, terwijl ze bezig zijn met hetgeen wat ze blijmaakt, heerlijk!

3. Bruiloft op de boerderij tussen alle beesten, een kip op schoon of een paard'n die je bloemen probeert op te eten? I love it!

4. Een thuisbevalling of badbevalling (thuis of ziekenhuis) . Elke bevalling is speciaal en deze twee heb ik simpelweg nog niet meegemaakt. 
5. Imperfecties, want imperfecties maken het leven perfect!

6. Last but not least hollandebspelletjes OP EEN bruiloft. Lachen, gieren en brullen en vooral veel koekhappen en zaklopen ?

PS. Deze verlovingsring is al meer dan 41 jaar oud! 

LINK COPIED
Check mijn beschikbaarheid