Hé hoi!
Er is een mail probleempje, ik reageer altijd heel snel en heb je binnen een paar dagen na versturen van jouw berichtje nog geen antwoord dan is mijn mail in jullie spambox beland, stuur mij dan ook gerust een appje (06 24 67 99 23) dan weten we zeker dat we elkaar spreken.

Voor de bezoekers van bruidsplaza, de mails heb ik verstuurd :D 

KVfoto maakt gebruik van koekjes. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord,

Sep 07, 2019
Mini blog 7 september 'iets met stijl.

Laatst was ik op een feest van trouwfotografen, ontzettend leuk! We waren onderling in gesprek met elkaar, toen de ene collega aan de collega vroeg 'hoe zou jij mijn stijl omschrijven?' de vraag werd niet aan mij gesteld en zo begon mijn grijze massa te kraken over mijn eigen stijl. Er zijn zoveel manieren om een stijl te beschrijven. De manier waarop je foto's maakt, de persoonlijkheid, de manier waarop je werkt maar ook de bewerking.

Zo weet ik dat ik een serieuze goofy ben, ik hou van mooie foto's maar vooral ook echte foto's. Ik ben gek op zo min mogelijk poespas en een boel liefde. Ik kan nog zoveel zeggen over mijn stijl, maar weet je? Wat ik vind of denk over mijzelf of mijn werk hoeft helemaal niet hetzelfde niet te zijn als wat jij ervan vind.

Ik ben dus benieuwd, hoe zou jij mijn stijl omschrijven?

LINK COPIED
Check mijn beschikbaarheid