mini blog 4 oktober 'De GRANDE styled weddingshoot'
Oct 04, 2019

Zie je het al voor je een prachtig stelletje in bruids kleding op deze trekker? Ik wel en ik kan niet wachten om het op de foto te zetten. Bij de boomhut en het minimeertje, de stro schuur, varkens en andere beestjes. Heerlijk!

Ik ben druk bezig met het voorbereiden van de styled shoot 3 november. Helaas inmiddels meerdere afmeldingen gehad door omstandigheden maar hé dat bied weer ruimte voor andere foto en videografen die mee willen doen. Het meedoen is niet gratis, materiaal, locatie en eten en dergelijke moeten gewoon betaald worden hoor hahaha. Behalve dat ik niet kan wachten hebben de modellen er zin aan (rler komt zelfs een stel vanuit Limburg, fantastisch toch!) een boel toffe leveranciers zorgen dat alles bij elkaar komt en we werken deze dag in een exclusief groepje, er zijn dus maar een paar plekjes te boeken.

Ook konden jullie lezen dat ik volgende maand aanwezig ben op een bruidsbeurs en hoewel het niet helemaal gepland was, is het zo welkom. Na jaren zoeken had ik de hoop stiekem een beetje opgegeven dat het nog een keer zou genereren maar mijn man zei: 'weet je ka stuur gewoon een berichtje en je weet het nooit' en je raad het al hij had gelijk. Ze hadden nog 1 plekje voor een fotograaf omdat ze mijn visie delen 'concurrentie bestaat niet' want elke fotograaf is uniek en daarmee ook hun werk. Ik heb dan ook enorme zin om nieuwe mensen en collega's te ontmoeten en boven al twee gezellige dagen te hebben. Alles voor de beurs is nu geregeld op een paar grote afdrukken en wat lekkers na en dat betekend dat ik in alle rust foto's kan gaan editen, albums kan opmaken en mij klaar kan gaan maken voor m'n workation op Ibiza!

LINK COPIED
Laatste posts