Er is een mail probleempje, ik reageer altijd heel snel en heb je binnen een paar dagen na versturen van jouw berichtje nog geen antwoord dan is mijn mail in jullie spambox beland, stuur mij dan ook gerust een appje (06 24 67 99 23) dan weten we zeker dat we elkaar spreken.

Voor de bezoekers van bruidsplaza, de mails heb ik verstuurd :D (stuur dus gerust een appje!)

Aug 31, 2019
mini blog 31 augustus 2019 'verder ontwikkelen, altijd'

Inmiddels weten jullie dat ik sociale media gebruik voor miniblogjes om iets meer bij de foto te zetten dan alleen een titel. Een poos geleden vroeg ik: 'wat zouden jullie bij de foto's willen lezen?' de meeste reacties die ik kreeg bestonden uit het al leuk vinden hoe het is, super tof, dat is geweldig!

Ik kreeg ook een aantal antwoorden van hoe een foto tot stand komt e.d. En echt waar ik ga erop terug komen, ik ben het niet vergeten maar ik ben gewoon lekker aan het nadenken over mijn eigen werkproces. Zo ben ik gaan kijken wat het eigenlijk kost zo'n trouwfotograaf maar ook ben ik gedoken in de informatie over hoe jullie een trouwfotograaf kiezen, en dan vooral waar je op moet letten. Te vaak hoor ik onze trouwfoto's zijn mislukt en daarom hebben beide een super interessant blog opgeleverd voor jullie maa ook mijzelf en kvfoto.

Hoe langer ik dit werk doe hoe leuker ik het vind, hoe beter ik weet wat ik het leukst vind en op welke manier ik foto's wil maken van momenten en mensen. Inmiddels ben ik al een poos geen parttime fotograaf meer maar mijn prijzen zijn bijvoorbeeld nog wel parttime, dat kan natuurlijk helemaal niet?. Gaat goed komen per 1 oktober staan de goede tarieven online. De overstap van het ene trouwalbum vaklab is afgerond en alle nieuwe demoalbums zijn onderweg?. Inmiddels heb ik een achterwacht systeem voor als ik onverwacht in een auto ongeluk terecht kom opweg naar jullie bruiloft (because the show must go on), staan er maar liefst 17 awards op m'n naam en ik neem mijzelf en mijn foto's continu onder de loep. Ik wil graag dat je het leuk vind en st het resultaat er mag zijn. Je snapt dat ik mezelf en mijn bedrijf wil blijven verbeteren, het voelt geweldig om mezelf te blijven uitdagen! Ben jij nog ergens nieuwsgierig naar? Vraag gerust!