Er is een mail probleempje, ik reageer altijd heel snel en heb je binnen een paar dagen na versturen van jouw berichtje nog geen antwoord dan is mijn mail in jullie spambox beland, stuur mij dan ook gerust een appje (06 24 67 99 23) dan weten we zeker dat we elkaar spreken.

Voor de bezoekers van bruidsplaza, de mails heb ik verstuurd :D (stuur dus gerust een appje!)

Jul 27, 2019
mini blog 27 juli 'algoritmes?!'

Ik ben liever de heledag bezig met fotografie, fotograferen, editen, albums maken enzovoort dan bezig zijn met sociale media... de altijd veranderende algoritmes, regels en hashtags. Ik kan het allemaal niet zo goed bijhouden en weet je dat is best oké! Ik deel graag foto's, verhaaltjes en informatie over de foto's die ik maak. Dus mijn sociale media is steeds een beetje meer mijn (mini) blog aan het worden dan wat anders en op die manier vind ik het ook nog best leuk om te doen!

Een poosje geleden vroeg ik wat jullie leuk zouden vinden om te lezen bij de foto's, ik kreeg reacties dat mensen het leuk vinden dat er wat meer bij staat dan alleen een schreeuwende titel. Ook waren er een aantal die graag een keer lezen hoe foto's tot stand komen en deze zal ik binnenkort mee pakken, wanneer het ietsje meer is dan alleen kijken naar het goeie moment, het licht en de omgeving. Heb jij nog iets waar je nieuwschierig over bent, stuur het door en ik neem het mee in mijn sociale media miniblog?