Mini blog 20 september 'Iets met tijd'
Sep 20, 2019

We kennen allemaal dat gevoel wel dat je op een avond halverwege september nog even buiten bezig bent en denk; oef wat is het al donker. Hoe cliché we het ook vinden klinken, het is echt zo.. De tijd gaat snel en vaak merken we het alleen als de je baby geen baby meer is, de pepernoten weer in de winkel liggen, wanneer de kerstliedjes weer op de radio komen of wanneer je een jaar later iets te vieren hebt.

Zo zegt mijn oma altijd: "wacht maar tot je onze leeftijd hebt dan gaat de tijd pas snel" en hoewel ik het met haar eens ben zeg ik wel altijd: "oh maar oma dat gaat ie ook op mijn leeftijd". Ik geloof dat het voor iedereen snel gaat.
Het ene moment ben je verliefd en later wellicht verloofd. Dan komt het plannen voor een bruiloft en wachten en zoals we allemaal weten wachten duurt lang maar dan is het toch eindelijk zover en is de dag aangebroken waarop jullie ja tegen elkaar zeggen en er voor kiezrn om die snelle voorbij gaande tijd te delen met de persoon waar je gek op bent.

Vervolgens feliciteert die gekke fotograaf jullie alweer met jullie 1 jarig huwelijk. Want poef er is alweer een jaar voorbij!
*
*
?Lieve Tim en Riët van harte gefeliciteerd met jullie 1 jarig huwelijk!?

LINK COPIED
Laatste posts