Er is een mail probleempje, ik reageer altijd heel snel en heb je binnen een paar dagen na versturen van jouw berichtje nog geen antwoord dan is mijn mail in jullie spambox beland, stuur mij dan ook gerust een appje (06 24 67 99 23) dan weten we zeker dat we elkaar spreken.

Voor de bezoekers van bruidsplaza, de mails heb ik verstuurd :D (stuur dus gerust een appje!)

Oct 20, 2019
Mini blog 20 oktober 'Earlysbirds'

Van het ene moment nog vol in je zwangerschap, naar het andere moment vol onderzoeken weeenremmers en longrijpingsprikken tot het moment waarop ineens een heel klein mensje is geboren. Je heb zorgen om de kleine, moet vaak veel heen en weer reizen, je leert over dipjes, waarvan de meeste papa's en mama's die een kindje rond de uitgerekende datum hebben gekregen, geen idee hebben wat het precies is. Je bent dubbel zo trots als het flesje leeggedronken word en jullie weten als enige hoe spannend het is als je kindje van de monitor af gaat.

Het is een bijzondere, hectische, drukke en intense periode waar wij, de vrijwillige fotografen van @stichtingearlybirds met liefde een lichtpuntje en waardevolle herinnering aan geven door kostenloos in het ziekenhuis bij jullie langs te komen voor een prachtige fotoreportage.

Zoals ik altijd zeg 'op de groei' en het moment waarop jullie elkaar thuis op de bank in de armen kunnen sluiten en daar van mogen genieten.