Hé hoi!
Er is een mail probleempje, ik reageer altijd heel snel en heb je binnen een paar dagen na versturen van jouw berichtje nog geen antwoord dan is mijn mail in jullie spambox beland, stuur mij dan ook gerust een appje (06 24 67 99 23) dan weten we zeker dat we elkaar spreken.

Voor de bezoekers van bruidsplaza, de mails heb ik verstuurd :D (stuur dus gerust een appje!)

KVfoto maakt gebruik van koekjes. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord,

Oct 18, 2019
Mini blog 18 oktober 'Ibiza weddings'


Ja je moet even goed kijken voordat je ziet wat hier nu precies gaande is. Sommige foto's werken perfect op en klein schermpje en sommige op een grote. Dit is stiekem toch wel 1 voor een groot scherm of een mooie afdruk.

Waar begin je als je workation op Ibiza is waar je met een stel gezellige collega's 2 loveshoots en twee bruidsshoots fotografeert? Ja precies geen idee! In ieder geval de foto's back uppen! Veel tijd om bij te komen van de reis heb ik niet, het is deze maand nog heel druk en er moet gewoon weer verder gewerkt worden, mij hoor je niet klagen. Ik vind het heerlijk!

Terwijl ik zielig naar buiten kijk en het zonnetje enorm mis, ben ik net achter mijn computer gekropen. De fotosessies bekijk ik en ik kies uiteindelijk deze foto als eerste foto die ik zal delen van het ibiza avontuur.LINK COPIED
Check mijn beschikbaarheid