Mini blog 13 oktober 'zondagskindje'
Oct 13, 2019

Ik ben geboren op een zondag, een heus zondagskindje. Er is mij verteld dat het een zonnige dag was, mijn moeder had nog heerlijk in de zon met mijn tante de 4mijl gekeken. Ter ere daarvan schreef ik in 2017 een groot blog met 50, Ja! 50 feitjes over mij, nu was ik niet van plan deze allemaal te herhalen maar misschien zijn een paar wel leuk.

Ik kook zonder pakjes en zakjes, ik hou per definitie van goed eten en drink geen frisdrank. Ik heb best een boel zelfvertrouwen maar twijfel ook wel eens hoor ;) Net als meesten heb ook ik een bucketlist, nu wil ik sowieso een keer met een camper een stuk door Europa heen maar de meeste dingen die op de bucketlist staan zijn fotografie gerelateerd. Zoals het fotograferen van twee vaders die papa worden en families die gewoon doen wat families doen en alle gekkigheid op een stokje tijdens bruiloften.

Terwijl ik werkte in de psychiatrie en al fotograaf was volgde ik nog een hbo opleiding in Groningen en ging ik naar de fotoacademie in Amsterdam waar ik mijn certificaat behaalde. Ik heb thuis een la met magazines, kalenders e.d. waar mijn foto's in gepubliceerd zijn, de publicaties staan tegenwoordig niet meer op mijn website maar de awards wel. Ik vind het fantastisch dat ik nog steeds zoveel bezig mag zijn met mensen en dat ik dit mag doen als fotograaf. Fotograferen makes my soul shine, Ik kan mij maar moeilijk bedenken hoe alles was geweest als ik van mijn passie niet mijn werk had kunnen maken.

En weet je het begon allemaal met een vriendin die een supergave camera had gekocht en ik later ook nadat ik heel veel gespaard had. Ik ontmoette Henk die mijn onofficiële mentor werd en leerde Anja kennen. Deze en nog meer mensen namen mij als 14 jarige op sleeptouw om hun passie voor fotografie met mij te delen. Wat zou Henk trots zijn.

Ps. Ik was toe aan de happy smiles, wat groens en bloemigs van deze super lieve en toffe meid. Dat komt vast niet door die grauwe dagen de laatste tijd.

LINK COPIED
Laatste posts