Hé hoi!
Er is een mail probleempje, ik reageer altijd heel snel en heb je binnen een paar dagen na versturen van jouw berichtje nog geen antwoord dan is mijn mail in jullie spambox beland, stuur mij dan ook gerust een appje (06 24 67 99 23) dan weten we zeker dat we elkaar spreken.

Voor de bezoekers van bruidsplaza, de mails heb ik verstuurd :D 

KVfoto maakt gebruik van koekjes. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord,

Aug 22, 2019
Fotoblog 'last minute zwangerschappshoot'

Welkom in het prachtige stulpje van deze toekomstige papa en mama. Toen ik werd gevraagd voor deze fotosessie zat ik in de auto en mijn parrot voor handsfree bellen had het net begeven, hij was te warm geworden, je weet wel dat nieuwe verschijnsel wat hittegolf met 40 graden betekend. De eerste afslag die ik kon pakken pakte ik en daar sprak ik met Henrietta, Henrietta die ik een jaar eerder ook sprak voor iemand anders en nu.. nu was ze zelf aan de beurt. Ze belde om te vertellen dat ze last minute met 38 week toch wel graag een fotosessie wilde samen met haar man, Leon. Dit alles bij hun thuis en niet alleen een zwangerschap maar ook zodra de kleine er is, ik inmiddels driedubbel zo enthousiast maakte een afspraak die over een paar dagen al was.

Ik maak behoorlijk wat foto's bij mensen thuis maar loveshoots en zwangerschappen maar weinig, die zijn meestal in de natuur. Dus extra leuk om deze fotosessie bij hun thuis te mogen doen en wat een heerlijk resultaat!

LINK COPIED
Check mijn beschikbaarheid