Hé hoi!
Er is een mail probleempje, ik reageer altijd heel snel en heb je binnen een paar dagen na versturen van jouw berichtje nog geen antwoord dan is mijn mail in jullie spambox beland, stuur mij dan ook gerust een appje (06 24 67 99 23) dan weten we zeker dat we elkaar spreken.

Voor de bezoekers van bruidsplaza, de mails heb ik verstuurd :D (stuur dus gerust een appje!)

KVfoto maakt gebruik van koekjes. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord,

Aug 19, 2019
Foto blog · baby June

Roos, collega fotograaf, volgde ik al een poosje op insta. Ik zag haar voorbij komen bij vrienden op facebook en dacht hé die gaat ergens heen en drukte op de grote volg en like knop ;)  Roos stuurde via mijn website een bericht dat ze zwanger was en dat ze graag het van bolle buik naar baby pakket wilde boeken, op dit punt had ik nog niet door dat het om dezelfde Roos ging. De achternamen waren niet hetzelfde hahaha tot we met via mijn zakelijk nummer met elkaar appten. Ik zag de foto van haar en haar man Sean, waarbij ik vroeger in de straat woonde hoe leuk!

Eerst was natuurlijk de zwangerschapsshoot aan de beurt, een iets druilerige dag maar dat maakt voor mij en de foto's helemaal niets uit, gelukkig dachten Sean & Roos er ook zo over. Klik hier voor de foto's van die fotosessie!

Niet veel later kreeg ik het blije bericht met foto dat hun dochter was geboren en dat zowel Roos als June het goed maakten en een klein weekje erna mocht ik langskomen om dit prachtige gezin vast te leggen.

LINK COPIED
Check mijn beschikbaarheid