KVfoto maakt gebruik van koekjes. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord,

Jul 03, 2018
June feelings

Je kent ze wel van die maanden waarbij je op de kalender kijkt even even bedenk dat je alweer een half jaar in 2018 zit. Van de maanden waarbij je even knippert en ze voorbij vliegen, Nou voor mij was juni zo'n maand! Heerlijk nagenieten van onze huwelijksreis en huwelijk maar ook lekker weer aan het werk, mezelf metaal voorbereiden op de urban photo race waar ik veel zin aan had en tegelijkertijd ook wel spannend vond. 

Al (na)genietend van de zon en ons zojuist ontvangen trouwfoto's, heb ik mijn hersens aan het kraken over wat er allemaal gedaan is in juni. Het was bijvoorbeeld een maand van nieuwe dingen proberen, fotomeetings, photoraces en een nieuwe facebook actie: 'de leukste....' waarvan de eerste editie  een succes was!  Super leuk!

Een maand van veel achter de pc zitten om heerlijk bezig te zijn met de foto's van al mijn super leuke klanten. Al zou met dit weer een laptop toch wel heel relaxed zijn hahaha. Ik moet wel bekennen dat deze maand zo snel ging dat ik in tegenstelling tot andere maanden minder heb te schrijven. Ik moet echt heel hard nadenken en heb inmiddels zelfs mijn agenda erbij gelegd om alles terug te halen van de afgelopen maar hé het geeft niets het is namelijk veelte mooi en lekker deze tijd van het jaar! Ik verwacht dat juli ook zo'n heerlijke snelle maand is omdat er veelste veel leuke fotosessies, afspraken, gezelligheid en mooi weer op het menu staan. #zinaan!

LINK COPIED
Check mijn beschikbaarheid