0 Product
WINKELMANDJE

Your shopping cart is empty

Verder kijken
SUBTOTAAL: 0
Laatste posts

April feelings
May 09, 2018

Nog niet zo lang geleden schreef ik over donkere avonden die langzaam steeds lichter werden, over sneeuwpret en kou. Inmiddels hebben we al een aantal keren genoten van zomerse temeraturen en verbrande nekjes.

En ineens denk ik.. zo wat gaat de tijd toch snel. Een jaar geleden werd ik ten huwelijk gevraagd in het prachtige oostenrijk en nu gaan we over een twee week al trouwen. Alles is geregeld en wij zijn er klaar voor en welke vraag denken jullie dat ik het meest krijg? Juist, 'het is vast lastig om een fotograaf te vinden als je zelf fotograaf bent' en oh'dat is zooo waar! Ik heb een ontzettend goeie trouwfotografe uitgekozen, maar stiekem laat ik de andere ook komen, maar dat wordt natuurlijk wel heel prijzig hahaha.

Deze maand mocht ik een review schrijven voor saal digitaal, waarbij ik zelf kon kiezen welke wanddecoratie. Ik moet zeggen dat vond ik echt superleuk! Aankomende week schrijf ik een nieuwe review, deze keer over Print Studio Maasstricht die zo lief waren een proefdruk toe te sturen. Stay tuned!

De prachtige bloesem, loopneuzen en jeukende ogen en o'ja, allerlei jong grut! Zowel het seizoen voor de auto evenementen las het buitenseizoen van de paarden is weer van start gegaan. Ik liep mee met een instameet van de stad groningen, ging naar een tentoonstelling van het menselijk lichaam. Elke week heerlijk aan het fotograferen, de nieuwe werkkleding kwam binnen, de nieuwe banner werdt besteld en de nieuwe cadeaubonnen en de laatste hand werd aan de folder gelegd en ik begon als fotoreporter!

Er ontsnapte een lammetje op stal, die in tegenstelling tot bij de 'boer' niet naar mij toe kwam rennen. Deed ik mijn hond de gordel om omdat ik de zijne was vergeten, bleef ik van bloesemlocaties scouten, en heb een supermooie gevonden al was ie wel wat verder dan gepland, genoten we van het zonnetje bij mijn paard, zafira en van de eerste 30 graden tijdens het terra concours. Yaaaay! bruine armen hahaha. Zo was ik twee nachtjes we met de meiden voor het texel wedstrijd weekend en stal een meeuw mijn broodje. Moest ik een afspraak maken voor mijn paard bij de kliniek, voor onderzoek en nog van alles regelen voor de bruiloft. Won ik een ticket voor de URBAN PHOTORACE in Amsterdam, super leuk en super spannend! Ook heb ik nog een leuk projectje in mijn hoofd waar ik mannen en vrouwen en paarden voor nodig heb, hihi meer daarover volgt:D Ik maakte een foutje en dat vind ik altijd super vervelend, ook al kan ik er niet altijd iets aandoen en natuurlijk kan ik de superleuke fotoreeks van mijn schoonzus niet vergeten, die tijdens onze wandeling op texel mij heeft gefotografeerd. Daar ben ik zo blij mee!

De nieuwe maand brengt ook veel beweging en plezier met zich mee er is altijd veel wat gedaan moet worden en er zijn een hoop super leuke fotosessies geboekt, en natuurlijk ga ik trouwen!!

kvfoto, kv fotokvfoto, kv foto