0 Product
WINKELMANDJE

Your shopping cart is empty

Verder kijken
SUBTOTAAL: 0

korting codes kun je bij de volgende stap invullenOVER MIJ

_
Karen Velleman

Cheesecake, cactussen, dieren, blije mensen, dromen, aardbeien, brood, geen wenkbrauwen, échte hamburgers, blij ei, de geur die je op een warme dag na de regen ruikt. Salmiak lollies 

Ik ben Karen, de eigenaresse & fotograaf van KVfoto.

Dit is de plek waar ik een beetje over mijzelf moet vertellen. Misschien een paar slimme of grappige woorden of woorden waardoor je mij wilt aannemen als jou fotograaf. Wanneer wij de vraag krijgen wie we zijn vertellen we al te graag wat we doen, en ook ik doe dat. Nu hoop ik natuurlijk dat ik in de toekomst de kans krijg je in het echt te ontmoeten, zodat je je eigen beeld van mij kan vormen. Maar voor nu:

Houd ik van blijheid, je hart volgen maar wel goed nadenken. Open zijn naar jezelf en anderen en de eerlijkheid die daarbij komt kijken. Ik heb na mijn eerste opleiding, zes jaar in de psychiatrie gewerkt terwijl ik daarnaast mijn tweede opleiding volgde, fotografeerde en mijn certificaat behaalde aan de fotoacademie in Amsterdam. Als je iets wilt en je eenmaal weet wat je wilt moet je keihard werken en dat doe ik met liefde. Naast gepassioneerd beroepsfotograaf ben ik getrouwd en liefdevolle paard- en hondenmoeder. Ons leven is gevuld met de gebruikelijke hoeveelheid chaos, liefde, lachen, tranen en lekker eten. 

Maar weet je aan het eind van de dag ben ik gewoon een meid die ernaar streeft om foto's te maken die een fijn gevoel geven of dat nu vreugde, nostalgie, hoop of dankbaarheid is. Mijn grootste wens is om je door mijn foto's te laten genieten van dat ene specifieke moment. 

Nieuwsgierig naar meer? Lees dan mijn blog 50 feitjes over mij! of in de spotlight!

© anouk wubs fotografie
© KVfoto