Leuk dat je wat wat meer wilt weten van mij, logisch ook als je opzoek bent naar een fotograaf die bij je past. Dit is natuurlijk de plek waar ik een beetje over mijzelf moet vertellen. Misschien een paar slimme of grappige woorden of woorden waardoor je mij wilt boeken als jouw fotograaf. Wanneer wij de vraag krijgen wie we zijn vertellen we vooral heel graag wat we doen, en ook ik ook! Want ik heb een super tof beroep, want ik ben fotograaf! Nu hoop ik natuurlijk dat ik in de toekomst de kans krijg je in het echt te ontmoeten, zodat je je eigen beeld van mij kan vormen. Maar voor nu:

Hé hoi! Ik ben Karen, eigenaresse & fotograaf van KVfoto uit Leek, vlak bij Groningen. Ik word heel erg blij van cactussen, glimlachen, lekker eten, gezelligheid & liefde. Ik ben een een sociaal mens en wil graag dat jij je op je gemak voelt voor de camera. Ik ben ontzettend open en eerlijk en ook gek op grapjes maken en neem een lekkere bult energie mee!

Ik ben getrouwd, heb een superleuke hond genaamd Steve en een paard die Zafira heet. Ik heb een boel hobby's maar ik heb maar één grote passie en dat is fotografie. Ik ben gek op natuurlijk licht en laat mij inspireren door jou, de omgeving en het moment.

Mijn klanten omschrijven het fotograferen met mij vaak als relaxed, lekker los, geduldig & ontspannen en dat is precies wat ik voor ogen heb zodat ik je kan fotograferen gewoon zoals je bent. Want weet je aan het eind van de dag ben ik gewoon een meid die ernaar streeft om de mooiste foto's te maken die een fijn gevoel geven of dat nu vreugde, nostalgie, hoop of dankbaarheid is. 

Lijkt dit jou wat en spreekt mijn werkwijze en stijl je aan?  Sfeervol, niet te donker & niet te licht,  gewoon heerlijk zoals het is & met een vleugje karen? Dan hoor ik graag meer over jou! Neem hier contact op. 

Bucket list

Jaaa natuurlijk heb ik dromen!  Dus hierbij een klein deel ik mijn fotografie bucketlist.

01

Bruiloften & Loveshoots in het buitenland fotograferen en in een beestenboel tussen de koeien, schapen en kippen. Te gek!

02

Een thuisbevalling fotograferen. Alle bevallingen zijn zo speciaal en uniek, de emotie de liefde prachtig! En een thuis bevalling heb ik nog niet meegemaakt.

03

Het moment waarop twee papa's ouders worden fotograferen. Hoe speciaal is dat! Ja dat lijkt mij gewoon te gek om te mogen vastleggen

04

Een samenwerking aangaan met een toffe videograaf. Jij wil graag toffe foto's  van jouw werk en ik een gaaf shot van de mijne :D       

05

Als second shooter mee naar een bruiloft,  natuurlijk heb ik gewoon mijn eigen bruiloften maar ik gek ben op samenwerken, iets met een sociaal mens haha.

07

Ik ben gek op het vastleggen van dagelijkse dingen tijdens een day in your life shoot en wil gewoon nog veel meer hiervan vastleggen en delen met de wereld.