karen velleman, kvfoto, fotograaf leek, trouwfotograaf
Nieuwsgierig naar meer? Lees dan mijn blog 50 feitjes over mij! 

Dit is de plek waar ik een beetje over mijzelf moet vertellen. Misschien een paar slimme of grappige woorden of woorden waardoor je mij wilt aannemen als jou fotograaf. Wanneer wij de vraag krijgen wie we zijn vertellen we al te graag wat we doen, en ook ik doe dat. Want ik heb een super tof beroep, fotograaf! Nu hoop ik natuurlijk dat ik in de toekomst de kans krijg je in het echt te ontmoeten, zodat je je eigen beeld van mij kan vormen. Maar voor nu:

Hé hoi! Ik ben Karen, eigenaresse & fotograaf van KVfoto uit Leek, vlak bij Groningen. Getrouwd en trotse honden en paardenmoeder! Ik ben gek op natuurlijk licht en werk het liefst op een spontane en relaxte manier. Ik laat me inspireren door jou, de omgeving en het moment en laat je door mijn foto's graag genieten van dat ene specifieke moment. Die prachtige kleine momentjes die ik 'Little Lovely moments' noem.

En weet je aan het eind van de dag ben ik gewoon een meid die ernaar streeft om de mooiste foto's te maken die een fijn gevoel geven of dat nu vreugde, nostalgie, hoop of dankbaarheid is. 


Foto's door: Jantina

En of ik ook dromen heb, ja zeker dromen doe ik graag en ik laat ze ook graag uitkomen.  Dus hierbij deel ik mijn fotografie bucketlist.

#1 Bruiloften & Loveshoots in het buitenland fotograferen

#2 Mijn opa & oma fotografen (day in your life)

#3 Thuisbevalling fotograferen

#4 Het moment waarop twee papa's ouders worden 

#5 Een film hebben van mij en mijn werk

#6 Bruiloften met koeien, paarden & alpaca's (met een beestenboel)