TROUWALBUMS

Foto's zijn er natuurlijk niet om ergens op een pc  te staan. Zeker je trouwfoto's zie graag terug in een mooi album die je zo even uit de kast kunt pakken om samen door te bladeren. 

'DE LUXE RAKKER'. Digitaal gedrukt album.
Dit is een groot linnen album word door mij digitaal ontworpen en door een drukker gedrukt en met de hand gebonden. Ook is echt leer, foto, hout of ecologisch een mogelijk (dit kost wel meer). De albums zijn van hoge kwaliteit met extra dikke pagina's die bij het openslaan plat komen te liggen. 

De Luxe Rakker: 25×25 cm of 30x22 cm, met 30 pagina’s. Het album is voorzien van jullie namen in goud en naar wens gouden of witte omlijsting. Uiteraard met luxe opberg box.
€320


'DE FAIRTRADE'. Handgeplakt album.
Dit album is fair trade. Er zitten afgedrukte foto's in die ik met de hand op maat snijd en inplak. De leren kaft loopt rond door op de rug en Je kunt het album dicht strikken met een leren veter. Om de foto’s goed te bewaren zitten er zuurvrije, dunne tussenbladen tussen de dikke fotobladen. Het katoenvezelpapier, waarop de foto’s geplakt worden, is niet wit, maar crème. Het album is een cognac-kleurig leer. 

De Fairtrade : 38×26 cm, 60 pagina’s 
€520


'T TROUWBOEKKIE'. Digitaal gedrukt album.
Het trouwboekkie is een mini album, dit album krijgen jullie cadeau vanaf jullie 6-urige trouwreportage. 

Voor alle albums geldt, jullie kiezen lekker zelf de foto's uit die in het album komen en kunnen eenmalig feedback geven op de indeling voor hij naar de drukker gaat, ja wel zo fijn toch (tenminste, sommigen willen het een verrassing houden en ja dat mag ook!)

Losse album upgrades kunnen zijn:
Extra pagina's €15 per 2 blz.
Ouder albumpakket twee 20x20cm voor €100,- p.s. 
Luxe opberg box vanaf €50,-
Jullie namen op de cover €30,- per regel
Fotocover €65,-
Omslag in echt leer of hout €55,-
Check mijn beschikbaarheid