KVfoto maakt gebruik van koekjes. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord,

TROUWALBUMS

HET TROUWBOEKKIE

Dit leuke mini album van 20x20 cm met 30 pagina's t.w.v. €185,- krijgen jullie cadeau vanaf jullie 6-urige  trouwreportage.

Dit album is klein maar fijn, ondanks zijn kleine formaat is het een echt trouwalbum met dikke bladzijden die plat komen te liggen wanneer jullie het album openen.  Jullie hebben de keuze uit linnen of kunstlederen kaft en kiezen zelf jullie favoriete foto's voor in het album. Ik zal de opmaak verzorgen en hierna word het album gedrukt en  gebonden.DE KAMELEON

Dit exclusieve album van 30x23cm met 30 tot 50 pagina's t.w.v. €470,- kunnen jullie bij boeken voor  €285,-.

Dit album is een echte kameleon! De kaft is beschikbaar in verschillende materialen en kleuren. Naast dat jullie er voor kunnen kiezen om een volledige foto op de kaft te nemen, kunnen jullie er ook voor kiezen voor een metalen plaatje op de kaft waar een tekst, logo of foto naar keuze op kan.  Bovendien is dit het enige album waarbij voor dezelfde prijs meer pagina's mogelijk zijn. Tot 30 pagina's hebben jullie dikke bladzijden en vanaf 30 tot 50 pagina's zullen de bladzijden de helft dunner zijn. De bladzijden komen mooie plat te liggen wanneer jullie het album openen.

Jullie kiezen zelf jullie favoriete foto's voor in het album en hebben de mogelijkheid om feedback te geven over de opmaak alvorens het album naar de drukker en binder gaat.

DAS PAS EEN ECHTE 

Dit echt leder album van 30x30cm met 30 pagina's t.w.v. €570,- Kunnen jullie bij boeken voor €385,-.

De bladzijdes van dik materiaal, die mooi plat komen te liggen wanneer jullie het album openen. De kleur van de kaft kiezen jullie zelf en in de kaft komen jullie namen of trouwdatum te staan.

Jullie kiezen zelf jullie favoriete foto's, en hebben de mogelijkheid om feedback te geven over de opmaak alvorens het album naar de drukker en binder gaat.


Check mijn beschikbaarheid