TARIEVEN

8       €1330
9       €1485
10     €1640

Trouwen in het buitenland? Dat kan gewoon met het zelfde vaste tarief, de enige extra kosten zijn reis -en verblijf.

ALBUMS

'Het trouwalbumpje'
'De kameleon!'
'De das pas een echte '

Bekijk de trouwalbums

Verlovingsreportage

1 uur een boel foto's

Kleine verlovingsreportage*

Deze kunnen jullie bijboeken wanneer ik jullie bruiloft fotografeer .

Second shooter

Bij te boeken voor xx aantal uren
€ in overleg

__

Dit krijgen jullie

Cadeau in de vorm van het mini album 'Het trouwalbumpje'. t.w.v. €185

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Een boel foto's, zorgvuldig nabewerkt in kleur en zwart-wit

Preview met gave foto's

Online galerij, foto's zijn direct downloadbaar

Tarieven zijn inclusief 1 uur reistijd (daarboven is het tarief voor reistijd)

Inclusief verzendkosten

Ik geniet van foto's met een verhaal, een mooi moment. Niet te perfect, geen poespas en met een bult liefde.

GEZINSFOTOGRAFIE

Aantal personen

1 uur                    2 uur
1-2 €165              1-2 €265
3-4 €185              3-5 €370
5-6 €205
7-8 €225

Bolle buik naar baby

Zowel je zwangerschap als jullie kleine op de foto? Dan is het van bollebuik naar baby pakket perfect! De prijs hangt verder af van het aantal personen.

Je betaald twee fotosessies in een keer en krijgt een 20 x 20 mini album cadeau!

DAY IN YOUR LIFE

2,5 uur        €350
4,5 uur        €500
8    uur        €850

Inclusief 20 x 20 linnen fotoalbum met eigen favoriete foto's.

Dit krijgen jullie

Lifestyle of Verhalende fotografie

Een boel foto's zorgvuldig nabewerkt in kleur en zwart-wit.

Binnen een paar dagen een gave preview

incl 30 minuten reistijd (daarboven is het tarief voor reistijd)

Online galerij, foto's zijn direct downloadbaar

Elke ondernemer heeft het nodig om gezien te worden.

ZAKELIJK

PORTRET

1 uur €250 excl. btw

Heb jij portret foto's nodig voor website, krant, sociale media? Ik laat je graag zien zoals je bent en je je wil profileren. Dit kan op locatie naar keuze.

PORTRET & SFEER

2 uur €500 excl. btw

Wil je een fantastische sfeer laten zien op je website en sociale media waarbij jijzelf en je bedrijf naar voren komt? En wil je dan ook graag een kleine voorraad foto's om even mee vooruit te kunnen? Dan is dit het pakket voor jou!

4 SEASONS

4 sessies €300 p.s. excl. btw

Eén jaar, 4 seizoensgebonden reportages . Blijf jezelf graag up-to-date en wil je dat ook voor jouw klanten. Ga je bloggen, veel posten op sociale media en wil je de stijl van jouw foto's op de site in alle communicatie doortrekken en continu nieuwe content laten zien. Daarmee heb je tegelijkertijd ook een grote voorraad foto's om mee vooruit te kunnen.

DIT KRIJG JE

Volledige reportage

locatie(s) naar keuze

Een boel foto's

Binnen een paar dagen een preview

Online galerij, foto's zijn direct
downloadbaar

excl. reiskosten 0,30 per km

Gebruikslicentie

Mijn uitgebreide voorwaarden worden automatisch meegestuurd (link) zodra we mailcontact hebben, wanneer je kvfoto boekt ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Hier even een aantal belangrijke punten: Het is niet mogelijk om een datum vast te zetten zonder (boeking)betaling. Alle getoonde tarieven zijn geldig sinds 1-1-2018. Alle bedrag zijn inclusief btw.
Digitale fotobestanden zijn zonder logo en op groot formaat, ik lever alleen bewerkte foto's af, die niet door anderen nabewerkt mogen worden.
De foto's van jullie gebruik ik op mijn website, sociale media, wedstrijden en fora om deze up-to -date te houden. Als je dat liever niet wilt, laat mij dat voorafgaand aan de reportage/fotosessie weten. De prijs zal met 20% verhoogd worden wanneer je de foto's niet gepubliceerd wilt. Snelle service, ik probeer foto's binnen 5 weken af te leveren. Bij trouwreportages is 1 uur reistijd inbegrepen, (daarboven is) het tarief voor 1 uur reistijd €35

Kleine verlovingsreportage*

20 a 30 minuten