HÉ HOI!

Leuk dat je wat wat meer wilt weten van mij, logisch ook als je opzoek bent naar een fotograaf die bij je past. Dit is natuurlijk de plek waar ik een beetje over mijzelf moet vertellen. Misschien een paar slimme of grappige woorden of woorden waardoor je mij wilt boeken als jouw fotograaf. Wanneer wij de vraag krijgen wie we zijn vertellen we vooral heel graag wat we doen, en dat doe ik ook! Want ik heb een super tof beroep, ik ben fotograaf! Nu hoop ik natuurlijk dat ik in de toekomst de kans krijg je in het echt te ontmoeten, zodat je je eigen beeld van mij kan vormen. Maar voor nu: Hé hoi! Ik ben Karen, eigenaresse & fotograaf van KVfoto uit Groningen. Ik ben gecertificeerd aan de fotoacademie in Amsterdam en mijn foto's hebben al in vele tijdschriften gestaan en zijn inmiddels met een bult awards bekroond. Ik word heel erg blij van lekker eten, dieren, fietsen en touren, gezelligheid, gamen & speciaal biertjes. Muziek hard aan in de auto en dan natuurlijk keihard meeblèren, ik ben gek op sjaals, tekenkunst en op sokken met gekke patronen en beestjes. Ik ben ontzettend open en eerlijk en ook gek op grapjes maken en neem een lekkere bult energie mee! 


Ik ben getrouwd (uiteraard met de leukste van de hele wereld ;) ), heb een superleuke hond genaamd Steve en een paard die Zafira heet. Ik heb hobby's maar ik heb maar één grote passie en dat is fotografie. Ik ben gek op natuurlijk licht en laat mij inspireren door jou, de omgeving en het moment. Mijn klanten omschrijven het fotograferen met mij vaak als relaxed, lekker los, geduldig & ontspannen en dat is precies wat ik voor ogen heb zodat ik je kan fotograferen gewoon zoals je bent. Want weet je aan het eind van de dag ben ik gewoon een meid die ernaar streeft om de mooiste foto's te maken die een fijn gevoel geven of dat nu vreugde, nostalgie, hoop of dankbaarheid is.  Lijkt dit jou wat en spreekt mijn werkwijze en stijl je aan?  Sfeervol, niet te donker & niet te licht,  gewoon heerlijk zoals het is & met een vleugje karen? Dan hoor ik graag meer over jou

Foto door: Lijn10                                                                                                          Foto door: Mijn man                                                                                                     Foto door: Peaks & Pines photography 

MAKE A WEDDING WISH

De bruiloft vond plaats in het martini ziekenhuis, met familie en vrienden, hapjes drankjes een traan en een lach. In 2018 fotografeerde ik de bruiloft van Theo en Ina, het zouden de laatste foto's samen worden.  Hun bruiloft deed mij beseffen dat er veel stellen zijn met als hun laatste wens, trouwen. Ik heb mij direct aangemeld als vrijwillig fotograaf voor make a weddingwish, die chronisch zieke mensen hun laatste wens om te trouwen in vervulling laat gaan.

STICHTING EARLYBIRDS

Al enkele jaren ben ik actief als vrijwillig fotograaf voor stichting earlybirds. Deze stichting bestaat geheel uit vrijwilligers waaronder ruim 200 fotografen die gratis fotoreportages verzorgen van te vroeg geboren kindjes (earlybirdjes)  in Nederlandse ziekenhuizen. Ik wilde graag iets moois doen voor de ouders van deze earlybirdjes en wat is nu mooier dan mijn passie,fotografie, in te zetten om mensen die in deze rollercoaster periode zitten een mooie herinnering te maar ook een leuke reportage te geven.