0 Product
WINKELMANDJE

Your shopping cart is empty

Verder kijken
SUBTOTAAL: 0

korting codes kun je bij de volgende stap invullen

FOTOSESSIE

Ben je enthousiast geworden? Ik maak graag kennis met je! Je kunt mij bereiken via de contactpagina, email en natuurlijk kan je ook bellen of een berichtje sturen naar 0624679923.

Ik vind het belangrijk dat je je tijdens de fotosessie op je gemak voelt en dat begint natuurlijk bij een beetje weten wat er gaat gebeuren. Voor de fotosessie spreken we een leuke locatie af. Er zij veel grote en kleine locaties om ons heen, Je kan wellicht al één in gedachte hebben of je bent nog opzoek naar één. De locatie is geheel naar eigen keuze, ik denk natuurlijk graag mee om een geschikte te vinden, je kan hierbij denken aan parken, bos, heide maar ook op de boerderij, de stad of een café! Tijdens de fotosessie  nemen we natuurlijk rustig de tijd en zoek ik de mooiste plekjes op. Ik zal jullie tips en aanwijzingen geven zodat we samen de mooiste momenten creëren! 

Kort na de fotosessie kan je alvast een voorproefje verwachten. Daarna ga ik aan de slag met het selecteren en bewerken van de foto's. Zodra het gehele bedrag is ontvangen en de foto's helemaal klaar zijn, word de email met daarin informatie en de link naar jouw persoonlijke fotogalerij verstuurd. Daar kunnen alle foto's worden gedownload.

Natuurlijk vind ik het superleuk om te horen wat jullie van zowel de fotosessie als de foto's vinden, ik geef de leukste en meest informatieve reviews dan ook een afdruk cadeau van hun fotosessie!

Product Features

LIEVE WOORDEN

Trea & Marc
Karen is echt een topper. Super foto's of het nou paarden zijn, honden een zwangerschapshoot. Het maakt niks uit overal maakt ze wat bijzonders van! Elke dag blij met alle foto's die ik heb van jou. Het is haast moeilijk om te kiezen omdat er zoveel mooie foto's van zijn.

Inge & Erik
Enorm blij met onze foto's van de Loveshoot. We hadden nog nooit zoiets gedaan en wisten niet wat we moesten verwachten, maar Karen heeft ons er super door heen geloodst! Prachtige sfeer foto's, heel puur!

Manon
Een aanrader! Karen maakt prachtige foto's, ziet de kleine details en heeft een hele fijne eigen stijl. Daarnaast is het altijd gezellig en neemt ze de tijd voor je, top!

Denise & René
Karen heeft de mooiste dag van ons leven vast mogen leggen. Dit heeft ze prachtig gedaan!PRIJZEN

Omdat fotosessie en reportages op jouw wensen worden afgestemd, stel ik een speciale prijs samen. De hoogte van de prijs hangt af van de verwachte fotografeer tijd, selectie tijd en het aantal foto's, met of zonder water merk, privé of zakelijk gebruik. Het is ook mogelijk om met een groepje op de foto te gaan en vanaf drie paarden, auto's of honden korting te krijgen! 

Omdat ik altijd op locatie of aan huis fotografeer zijn de reiskosten in zones verdeeld. Elke 15 kilometer kost 5 euro. Alle bedragen zijn inclusief btw. Bij spoedreportages, word het tarief niet verhoogd!


KVFOTO · Karen Velleman fotografie
Leek, Groningen
Spoed? Bel 06 24 6799 23!