0 Product
WINKELMANDJE

Your shopping cart is empty

Verder kijken
SUBTOTAAL: 0

korting codes kun je bij de volgende stap invullen

FOTOSESSIE

Ben je enthousiast geworden? Ik maak graag kennis met je! Je kunt mij bereiken via de contactpagina, email en natuurlijk kan je ook bellen of een berichtje sturen naar 0624679923.

Ik vind het belangrijk dat je je tijdens de fotosessie op je gemak voelt en dat begint natuurlijk bij een beetje weten wat er gaat gebeuren. Voor de fotosessie spreken we een leuke locatie af. Er zij veel grote en kleine locaties om ons heen, Je kan wellicht al één in gedachte hebben of je bent nog opzoek naar één. De locatie is geheel naar eigen keuze, ik denk natuurlijk graag mee om een geschikte te vinden, je kan hierbij denken aan parken, bos, heide maar ook op de boerderij, de stad of een café! Tijdens de fotosessie  nemen we natuurlijk rustig de tijd en zoek ik de mooiste plekjes op. Ik zal jullie tips en aanwijzingen geven zodat we samen de mooiste momenten creëren! 

Kort na de fotosessie kan je alvast een voorproefje verwachten. Daarna ga ik aan de slag met het selecteren en bewerken van de foto's. Zodra het gehele bedrag is ontvangen en de foto's helemaal klaar zijn, word de email met daarin informatie en de link naar jouw persoonlijke fotogalerij verstuurd. Daar kunnen alle foto's worden gedownload.

Natuurlijk vind ik het superleuk om te horen wat jullie van zowel de fotosessie als de foto's vinden, ik geef de leukste en meest informatieve reviews dan ook een afdruk cadeau van hun fotosessie!

Product Features

LIEVE WOORDEN

Trea & Marc
Karen is echt een topper. Super foto's of het nou paarden zijn, honden een zwangerschapshoot. Het maakt niks uit overal maakt ze wat bijzonders van! Elke dag blij met alle foto's die ik heb van jou. Het is haast moeilijk om te kiezen omdat er zoveel mooie foto's van zijn.

Inge & Erik
Enorm blij met onze foto's van de Loveshoot. We hadden nog nooit zoiets gedaan en wisten niet wat we moesten verwachten, maar Karen heeft ons er super door heen geloodst! Prachtige sfeer foto's, heel puur!

Désirée & Sievert
Ik had altijd al een loveshoot willen doen. Na heel wat zoeken vond ik Karen. Ik besloot onze shoot bij haar te boeken. Hier ben ik tot op de dag van vandaag nog steeds ontzettend blij mee. Karen heeft een vlotte babbel waardoor je snel op je gemak bent en dan krijg je erg natuurlijke en prachtige foto's! Dankjewel Karen!

Monique
Super leuke fotoshoot gehad met Karen. Ontzettend mooie foto's zijn eruit gekomen. Waar Karen mijn paard op een schilderachtige wijze heeft weten neer te zetten. Met oog voor detail weet ze bijzondere plaatjes te schieten, die je bij blijven. 


! Wist je dat je een afdruk krijgt van jullie fotosessie als je een review achterlaat via de mail, facebook of via google!
PRIVÉ WORKSHOP

Benieuwd hoe ik mijn foto's maak? Ik ga je het vertellen! Ik ga mijn ervaringen, tips en trucs met je delen. Hoe ga ik dit doen? Juist! in de praktijk! Het is mij opgevallen dat wanneer je wilt leren fotograferen er veel verschillende workshops zijn met veel theorie. Ik heb altijd geleerd door te doen en alles uit te proberen daarom biedt ik gepersonaliseerde praktijk workshops aan.Want wat is er nu leuker dan leren fotograferen door foto's te maken! Het enige wat je zelf nodig heb is een spiegelreflex, systeemcamera of compactcamera. Wil je wat leren over lightroom? Dan heb je ook een laptop en het programma nodig.

De workshop word  naar wens ingevuld, wanneer je een workshop boekt heb je vast al een goed idee van wat je leuk vind om te fotograferen. Dit idee mag je aan mij vertellen en ik zal voor ons een geschikte locatie en/of model opzoeken. Ik zal tijdens de workshop veel aandacht besteden aan de creatieve en artistieke kant van fotografie. Omdat ik heb gekozen voor een-op-een workshops, krijg je alle ruimte en tijd om je camera uit te testen en vragen te stellen, natuurlijk fotografeer ik gezellig mee en zullen we er samen een leuk, gezellig en leerzame workshop van maken. 

€85
PRIJZEN

Omdat fotosessie en reportages op jouw wensen worden afgestemd, stel ik een speciale prijs samen. De hoogte van de prijs hangt af van de verwachte fotografeer tijd, selectie tijd en het aantal foto's, met of zonder water merk, privé of zakelijk gebruik. Het is ook mogelijk om met een groepje op de foto te gaan en vanaf drie paarden, auto's of honden korting te krijgen! 

De reiskosten zijn in zones verdeeld. Elke 15 kilometer kost 5 euro. Alle bedragen zijn inclusief btw. Bij spoedreportages, word het tarief niet verhoogd!


KVFOTO · Karen Velleman fotografie
Kijk ook even bij FAQ!

Leek, Groningen
Spoed? Bel 06 24 6799 23!