JULLIE KRIJGEN EEN KINDJE!

Gefeliciteerd! Graag leg ik de mooie momenten in juliie leven vast door het maken van spontane foto's. Iedereen is prachtig. Jij bent prachtig! Mijn taak als fotograaf is om jou op je gemak te laten voelen zodat jij jezelf durft te laten zien. Als je mijn foto's bekijkt zie je spontane en eerlijke foto's van de liefde tussen jullie met momenten die op een tijdloze manier zijn vastgelegd. Altijd foto's met het mooiste licht, natuurlijk licht.  

De tarieven staan hieronder beschreven. Heb je speciale wensen, of wil je een andere soort fotosessie dan op mijn website beschreven staat? Er is vaak meer mogelijk dan je denkt. Stuur daarom gerust een berichtje.

Kennismaking bij een geboorte reportage
+ Contact & Advies
Veel foto's: Alle door mij geselecteerde en zorgvuldig bewerkte foto's
+ Voorbereiding van de fotosessie
+ Fotografie thuis of op locatie
+ Inclusief reiskosten in een straal van 100km rond Leek 
Handgemaakt mini album bij de van bolle buik naar baby, day in your life & geboorte reportages
+ Preview binnen een paar dagen
+ Online privé fotogalerij
+ en tot slot: een gepassioneerde fotografe

Zwangerschap
of
baby fotosessie

Het van bollebuik naar babypakket is perfect als je beide bijzondere periodes wilt laten vastleggen en een gratis album wilt.  Natuurlijk is het ook mogelijk om een losse zwangerschap of baby fotosessie te boeken! 

Een zwangerschapsshoot is voor mij een echte loveshoot waarbij we heerlijk ongedwongen en geen kijk eens naar het vogeltje en cheese geroep foto's maken. Op een locatie waar jullie gek op zijn, gewoon heerlijke echte momenten om zo jullie emoties en liefde voor elkaar voor altijd vast te leggen. 


Voor een baby fotosessie kom ik gewoon heerlijk bij jullie thuis, daar is tenslotte alles aanwezig om je kleine lekker warm en tevreden te houden. Is de kleine wakker? Geen probleem. Slaapt de kleine? Geen probleem. Roept de kleine om eten natuurlijk geen probleem!  Ik zal de kleine alleen fotograferen, jullie samen, leuke details en de babykamer mag natuurlijk niet ontbreken! Zelf een leuk idee, kom maar door!

Volledige fotosessie €170  

VAN BOLLEBUIK NAAR BABY

Heerlijk de periode waarin je prachtig zwanger bent en vervolgens jullie kleine kunnen vasthouden. Ik kom graag bij jullie langs om beide momenten vast te leggen. Hé en eerlijk is eerlijk ook best leuk; het is voordeliger dan twee losse volledige fotosessies boeken. 

Boeken jullie een een van bolle buik naar baby dan krijgen jullie het album cadeau!

GEBOORTE

Het complete geboorte verhaal van je kindje in foto's!

Tijdens de geboorte leg ik de eerste kennismaking tussen jullie en je kleine vast; hoe geweldig is het om eindelijk na zoveel maanden je kleine vast te kunnen houden en in de oogjes te kijken. Als je een geboortereportage boekt dan investeer je in een waardevol aandenken aan een wel heel bijzonder moment! Je vergeet die kleine dingen vaak zo snel. Wil je eerst vrijblijvend kennismaken voordat je boekt? Dan nodig ik jullie graag uit bij mij aan de keukentafel. Het is mogelijk om de reportage in termijnen te betalen. Hiervoor reken ik 2% administratiekosten over het totaalbedrag. Zo kunnen jullie in de aanloop naar je uitgerekende datum, het bedrag voldoen. 

Ik heb voor geboortes geen verschillende pakketten alleen de 'all-in-one' voor: 1120,-

+ Kennismaking bij een geboorte reportage
+ Contact & Advies
+ 24/7 stand-by vanaf 38 weken zwangerschap
+ fotografie vanaf ca 5-6cm ontsluiting tot een 1,5 uur na de geboorte
+ Veel foto's: Alle door mij geselecteerde en zorgvuldig bewerkte foto's
+ Voorbereiding van de fotosessie
+ Fotografie thuis of op locatie
+ Inclusief reiskosten in een straal van 100km rond Leek 
+ Handgemaakt mini album
+ Preview binnen een paar dagen
+ Online privé fotogalerij+ en tot slot: een gepassioneerde fotografe

Mogelijk in november, december, januari, februari

Kendra & René

suuper blij met de eerste fotosessie van mijn zwangere buik, kan niet wachten tot de volgende sessie!! Dank Karen, je bent een lieve fotograaf. Iemand die je relaxt door de shoot heen leid

Laura & Dennie

Fantastische bollebuikenshoot gehad! Karen is direct een klik mee en lekker los. Mijn vriend die een beetje camera schuw is komt ook uit zijn schulp en het zijn eigenlijk allemaal Grandioze foto's geworden ! Mooie belichting met de avond zon erg dromerig en romantisch. Verheug mij nu al op de newborn shoot!!

Trea & Marc

Karen maakt er altijd wat speciaals van, of het nu een bruiloft is, een fotoshoot met je paard of hond ze zijn allemaal supergaaf! Ze heeft mijn beide zwangerschappen gefotografeerd en wat zijn we er blij mee! 

Check mijn beschikbaarheid.