Leuk dat je wat wat meer wilt weten van mij, logisch ook als je opzoek bent naar een fotograaf die bij je past. Dit is natuurlijk de plek waar ik een beetje over mijzelf moet vertellen. Misschien een paar slimme of grappige woorden of woorden waardoor je mij wilt boeken als jouw fotograaf. Wanneer wij de vraag krijgen wie we zijn vertellen we vooral heel graag wat we doen, en dat doe ik ook! Want ik heb een super tof beroep, ik ben fotograaf! Nu hoop ik natuurlijk dat ik in de toekomst de kans krijg je in het echt te ontmoeten, zodat je je eigen beeld van mij kan vormen. Maar voor nu:

Hé hoi! Ik ben Karen, eigenaresse & fotograaf van KVfoto uit Groningen. Ik ben gecertificeerd aan de fotoacademie in Amsterdam en mijn foto's hebben al in vele tijdschriften gestaan en zijn inmiddels met een boel awards bekroond. Ik word heel erg blij van cactussen, glimlachen, lekker eten, gezelligheid & liefde. Ik ben een een sociaal mens en wil graag dat jij je op je gemak voelt voor de camera. Ik ben ontzettend open en eerlijk en ook gek op grapjes maken en neem een lekkere bult energie mee!

Ik ben getrouwd, heb een superleuke hond genaamd Steve en een paard die Zafira heet. Ik heb een boel hobby's maar ik heb maar één grote passie en dat is fotografie. Ik ben gek op natuurlijk licht en laat mij inspireren door jou, de omgeving en het moment.

Mijn klanten omschrijven het fotograferen met mij vaak als relaxed, lekker los, geduldig & ontspannen en dat is precies wat ik voor ogen heb zodat ik je kan fotograferen gewoon zoals je bent. Want weet je aan het eind van de dag ben ik gewoon een meid die ernaar streeft om de mooiste foto's te maken die een fijn gevoel geven of dat nu vreugde, nostalgie, hoop of dankbaarheid is.

Lijkt dit jou wat en spreekt mijn werkwijze en stijl je aan?  Sfeervol, niet te donker & niet te licht,  gewoon heerlijk zoals het is & met een vleugje karen? Dan hoor ik graag meer over jou! Neem hier contact op.

Bucket list

Jaaa natuurlijk heb ik dromen!  Dus hierbij een klein deel ik mijn fotografie bucketlist.

01

Bruiloften & Loveshoots in het buitenland fotograferen en in een beestenboel waar de kippen zo opschoot springen en de paarden nog net niet je boeket opeten. Lekker vrij!

02

Een thuis of bad bevalling fotograferen. Alle bevallingen zijn zo speciaal en uniek en deze heb ik nog niet meegemaakt.

03

Imperfecties, want imperfecties maken het leven perfect! en foto's heel persoonlijke en speciaal.

04

Die bruiloften met Hollandse spelletjes, en allerlei andere superleuke activiteiten! Because koekhappen en zaklopen, verkleden en life size Jenga! Ja Perfect!

05

Creatievelingen die bezig zijn. In hun eigen omgeving, terwijl ze bezig zijn met hetgeen wat ze blij maakt! yes!

07

Nog meer families die gewoon doen wat families doen. Het echte leven documenteren. Van slaperige ontbijtjes, wandelen, bad-hair-days, gek doen in de achtertuin tot lekker hangen op de bank. Heerlijk!