BRUILOFT & LIEFDE


Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Ontzettend leuk dat jullie meer willen weten over mij en mijn fotografie! Ik ga graag met jullie mee op avontuur, wandelen door het bos, proosten op jullie festival bruiloft of mee naar jullie bruiloft in het buitenland. Het is jullie dag alles kan en mag zoals jullie het willen, Ik hoor dan graag over jullie leuke plannen! k laat mij inspireren door jullie, de omgeving en het moment en laat jullie door mijn foto's graag genieten van dat ene specifieke. Die kleine echte momentjes die ik 'little lovely moments' noem. Ik probeer altijd net even wat andere plaatjes te schieten dan je gewend bent en leg met veel passie jullie dag vast!


BRUILOFT & LIEFDE

Willen jullie mij langer of korter boeken? Of hebben jullie specifieke wensen, een ander aantal uren? Is jullie bruiloft anders dan anders of zelfs in het buitenland?  Ik hoor graag over jullie leuke plannen en maak vrijblijvend een offerte voor jullie. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt! 

6 uur fotografie: 1020,-  8 uur fotografie:1310,-   10 uur fotografie: 1600,-

HIERVOOR KRIJGEN JULLIE:

 • Uitgebreid contact & advies waar nodig
 • Veel foto's: Alle door mij geselecteerde en zorgvuldig bewerkte hoge resolutie foto's
 • Binnen een week na de bruiloft een preview
 • Binnen 5 weken lever ik alle foto's via een online  privé galerij
 • Een mooi fotoalbum met linnen of kunstlederen kaft (30 pagina's)
 • Inclusief reiskosten in een straal van 100km rond Leek
 • Bruiloft & Koppelshoot boeken? Voor of na de bruiloft. Dan krijg je altijd korting
 • En tot slot: een gepassioneerde fotografe die heel graag met jullie meedenkt en er samen met jullie een mooie dag van gaat maken!BRUILOFT & LIEFDE

Of je nu voorafgaand aan jullie bruiloft samen op de foto wil voor bijvoorbeeld je trouwkaart, je een smoorverliefd stel bent en al jaren getrouwd. De liefde mag altijd gevierd worden en laten we dat vooral doen met gave foto's! Ik leg jullie vast zoals jullie zijn. Geen kijk even naar het vogeltje en cheese geroep, gewoon heerlijke echte momenten.  Ik zal jullie aanwijzingen geven  waar nodig is om zo jullie emoties en liefde voor elkaar voor altijd vast te leggen. 


Een volledige fotosessie is €170,- inclusief btw

HIERVOOR KRIJGEN JULLIE:

 • Bij jullie thuis of locatie naar keuze.
 • Veel foto's: Alle door mij geselecteerde en zorgvuldig bewerkte hoge resolutie foto's.
 • Binnen een week na de fotosessie een preview.
 • Geleverd via online platvorm en direct te downloaden.
 • Reiskosten tot 15 kilometer vanaf Leek (9351LD) zijn inbegrepen. Daarna zijn de kosten in zones verdeeld elke 15 kilometer kost €5,-.
 • Bij boeking ga je akkoord met de algemene voorwaarden.
 • En tot slot: Een fotografe die altijd het mooiste plaatje wil schieten en gek ik op gezelligheid.
Esther & Marcel

18-08-2018 was voor ons een prachtige dag. Karen heeft deze dag dan ook bijzonder mooi vastgelegd met oog voor details. De kinderen, familie, huisdieren, paard, pony en natuurlijk wij hebben geweldige foto's gekregen die je echt terugnemen naar het moment! Omdat het gebeurde op een ontspannen manier zie je dit ook terug in de foto's. Echt top Karen!

Kriss & Rudy

Heel erg bedankt dat je ons hebt gefotografeerd & ook bedankt voor de gezelligheid tijdens het maken van de foto's. Ze zijn echt super! Precies zoals we wilden!

Denise & René

Karen heeft de mooiste dag van ons leven vast mogen leggen. Dit heeft ze prachtig gedaan!

Julliemoment trouwambtenaar Ria

Het was heel erg fijn om met Karen samen te werken tijdens een ceremonie. Top fotograaf.!

Inge & Erik

Onlangs hebben mijn vriend en ik een loveshoot gedaan bij Karen. Wanneer je zo'n shoot niet gewend bent is dat natuurlijk erg ongemakkelijk, maar Karen heeft ons er super doorheen geloodst in een ontspannen sfeer. Heel erg blij met de resultaten, heel puur en een prachtige sfeer!

Désirée & Sievert

Ik had altijd al een loveshoot willen doen. Na heel wat zoeken vond ik Karen. Ik besloot onze shoot bij haar te boeken. Hier ben ik tot op de dag van vandaag nog steeds ontzettend blij mee. Karen heeft een vlotte babbel waardoor je snel op je gemak bent en dan krijg je erg natuurlijke en prachtige foto's! Dankjewel Karen!

Check mijn beschikbaarheid.