JULLIE GAAN TROUWEN! 

Super leuk en natuurlijk gefeliciteerd! Een goede bruidsfotograaf die bij jullie past qua klik, stijl en werkwijze is dan natuurlijk onwijs belangrijk en ik vind het dan ook ontzettend leuk dat jullie meer willen weten over mij en mijn fotografie! Ik ga graag met jullie mee op avontuur, wandelen door het bos, proosten op jullie festival bruiloft of mee naar jullie bruiloft in het buitenland. Het is jullie dag alles kan en mag zoals jullie het willen, Ik hoor dan graag over jullie leuke plannen! 

Sfeervol, gedetailleerd en relaxt

Op jullie bruiloft leg ik jullie vast, gewoon heerlijk zoals jullie zijn en alles daar omheen. Ik laat mij inspireren door jullie, de omgeving en het moment en laat jullie door mijn foto's graag genieten van dat ene specifieke. Die kleine echte momentjes die ik 'little lovely moments' noem. Ik fotografeer op een spontane en relaxte manier, Jullie hoeven tijdens de dag dan ook niet te poseren, met uitzondering van de locatiefoto's en eventuele groepsfoto's natuurlijk. Ik vind het super leuk om het klaarmaken te fotograferen van zowel bruid als bruidegom, dit zijn de momenten die jullie niet samen delen maar wel samen naar terug kunnen kijken. 

Locatiefotosessie

Een echt momentje voor jullie samen. We maken er samen een relaxte en liefdevolle fotosessie van en leg ik jullie vast zoals jullie zijn. Ik zal tijdens de fotosessie iets meer de regie nemen en wat aanwijzingen geven, om zo jullie emoties en liefde voor elkaar voor altijd vast te leggen. De locatie kiezen jullie uit, maar ik kan natuurlijk altijd meedenken!

extra leuk: Jullie hoeven niet lang te wachten op de eerste foto's, binnen een week na de bruiloft, krijgen jullie alvast een voorproefje toegestuurd!

Wat kunnen jullie verwachten

Ik ben een fotograaf met passie en sta de hele dag scherp. Ik neem mijn werk heel serieus en heb er enorm plezier in. Ik ben een echt mensenmens, en voel mij al snel thuis bij jullie en jullie gasten. Ik zorg dat ik de mooiste momenten vastleg, zodat jullie een complete reportage krijgen van de hele dag. Op kantoor selecteer en bewerk ik jullie foto's zorgvuldig in mijn kenmerkende stijl. Met alle liefde geef ik jullie een zo mooi mogelijke herinnering aan jullie trouwdag!

LOVESHOOT

Tijdens jullie loveshoot of jullie deze nu in combinatie met jullie bruiloft doen of omdat je al een poos zo graag jullie liefde wil laten vastleggen, leg ik jullie vast zoals jullie zijn. Geen kijk even naar het vogeltje en cheese geroep foto's, gewoon heerlijke echte momenten.  Ik zal jullie aanwijzingen geven  waar nodig is om zo jullie emoties en liefde voor elkaar voor altijd vast te leggen. 

Volledige loveshoot €170
Luxe loveshoot met album €300

Tarief

Mijn tarief voor 3 uur is €620,-. Voor 6 uur fotografie is dit €1120,- & 8 uur fotografie €1420,-. Willen jullie mij langer of korter boeken? Of hebben jullie specifieke wensen, een ander aantal uren, willen jullie geen album? Is jullie bruiloft anders dan anders of zelfs in het buitenland? Er is vaak meer mogelijk dan je denkt! Ik hoor graag over jullie leuke plannen en maak vrijblijvend een offerte voor jullie.


Hiervoor krijgen jullie:

  • Kennismakingsgesprek & Voorbereiding
  • Uitgebreid contact & advies waar nodig
  • Veel foto's: Alle door mij geselecteerde en zorgvuldig bewerkte hoge resolutie foto's
  • Binnen een week na de bruiloft een preview
  • Binnen 6 weken lever ik alle foto's via een online  privé galerij
  • Prachtig handgemaakt album met linnen of kunstlederen kaft, 20 x 20 cm. Upgrades mogelijk
  • Korting op een loveshoot
  • Reiskosten in Groningen, Friesland en Drenthe cadeau
  • En tot slot: een gepassioneerde fotografe die heel graag met jullie meedenkt en er samen met jullie een mooi dag van gaat maken!

Esther & Marcel

18-08-2018 was voor ons een prachtige dag. Karen heeft deze dag dan ook bijzonder mooi vastgelegd met oog voor details. De kinderen, familie, huisdieren, paard, pony en natuurlijk wij hebben geweldige foto's gekregen die je echt terugnemen naar het moment! Omdat het gebeurde op een ontspannen manier zie je dit ook terug in de foto's. Echt top Karen!

Kriss & Rudy

Heel erg bedankt dat je ons hebt gefotografeerd & ook bedankt voor de gezelligheid tijdens het maken van de foto's. Ze zijn echt super! Precies zoals we wilden!

Denise & René

Karen heeft de mooiste dag van ons leven vast mogen leggen. Dit heeft ze prachtig gedaan!

Julliemoment trouwambtenaar Ria

Het was heel erg fijn om met Karen samen te werken tijdens een ceremonie. Top fotograaf.!

Inge & Erik

Onlangs hebben mijn vriend en ik een loveshoot gedaan bij Karen. Wanneer je zo'n shoot niet gewend bent is dat natuurlijk erg ongemakkelijk, maar Karen heeft ons er super doorheen geloodst in een ontspannen sfeer. Heel erg blij met de resultaten, heel puur en een prachtige sfeer!

Désirée & Sievert

Ik had altijd al een loveshoot willen doen. Na heel wat zoeken vond ik Karen. Ik besloot onze shoot bij haar te boeken. Hier ben ik tot op de dag van vandaag nog steeds ontzettend blij mee. Karen heeft een vlotte babbel waardoor je snel op je gemak bent en dan krijg je erg natuurlijke en prachtige foto's! Dankjewel Karen!

Er is niets zo lastig als het plannen van je bruiloft en het kiezen van je trouwfotograaf. Ik heb daarom voor beide een blog geschreven! 


· Trouwfotograaf kiezen

· Tips voor je bruiloft

      
KVFOTO · Karen Velleman fotografie  Leek, Groningen 

T. 06 24 67 99 23
E. info@kvfoto.nl
KVK. 59896310

Stuur voor mijn beschikbaarheid een berichtje.