JULLIE GAAN TROUWEN! 

Super leuk en natuurlijk gefeliciteerd! Een goede bruidsfotograaf die bij jullie past qua klik, stijl en werkwijze is dan natuurlijk onwijs belangrijk en ik vind het dan ook ontzettend leuk dat jullie meer willen weten over mij en mijn fotografie! Ik ga graag met jullie mee op avontuur, wandelen door het bos, proosten op jullie festival bruiloft of mee naar jullie bruiloft in het buitenland. Het is jullie dag alles kan en mag zoals jullie het willen, Ik hoor dan graag over jullie leuke plannen! k laat mij inspireren door jullie, de omgeving en het moment en laat jullie door mijn foto's graag genieten van dat ene specifieke. Die kleine echte momentjes die ik 'little lovely moments' noem. Ik probeer altijd net even wat andere plaatjes te schieten dan je gewend bent en leg met veel passie jullie dag vast!LOVESHOOT

Tijdens jullie loveshoot, of jullie deze nu in combinatie met jullie bruiloft doen of omdat je al een poos zo graag jullie liefde wil laten vastleggen, leg ik jullie vast zoals jullie zijn. Geen kijk even naar het vogeltje en cheese geroep foto's, gewoon heerlijke echte momenten.  Ik zal jullie aanwijzingen geven  waar nodig is om zo jullie emoties en liefde voor elkaar voor altijd vast te leggen.

twee personen €150,-

Willen jullie mij langer of korter boeken? Of hebben jullie specifieke wensen, een ander aantal uren? Is jullie bruiloft anders dan anders of zelfs in het buitenland?  Ik hoor graag over jullie leuke plannen en maak vrijblijvend een offerte voor jullie. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt! 

Onderstaande uren zijn altijd inclusief:

  • Uitgebreid contact & advies waar nodig
  • Veel foto's: Alle door mij geselecteerde en zorgvuldig bewerkte hoge resolutie foto's
  • Binnen een week na de bruiloft een preview
  • Binnen 5 weken lever ik alle foto's via een online  privé galerij
  • Prachtig handgemaakt 20x20 album met linnen of kunstlederen kaft (30 pagina's)
  • Uiteraard inclusief btw
  • Inclusief reiskosten in een straal van 100km rond Leek
  • Bruiloft & Loveshoot boeken? Dan krijg je altijd korting!
  • En tot slot: een gepassioneerde fotografe die heel graag met jullie meedenkt en er samen met jullie een mooie dag van gaat maken!

Keuze uit de standaard uren zijn 3 uur fotografie: 620,-. 6 uur fotografie: 1020,-. 8 uur fotografie: 1310,-. 10 uur fotografie: 1600,-

Extra opties: 
Trouwen in het buitenland? Super gaaf! Stuur een berichtje.
Upgrades voor het jullie trouwalbum

Esther & Marcel

18-08-2018 was voor ons een prachtige dag. Karen heeft deze dag dan ook bijzonder mooi vastgelegd met oog voor details. De kinderen, familie, huisdieren, paard, pony en natuurlijk wij hebben geweldige foto's gekregen die je echt terugnemen naar het moment! Omdat het gebeurde op een ontspannen manier zie je dit ook terug in de foto's. Echt top Karen!

Kriss & Rudy

Heel erg bedankt dat je ons hebt gefotografeerd & ook bedankt voor de gezelligheid tijdens het maken van de foto's. Ze zijn echt super! Precies zoals we wilden!

Denise & René

Karen heeft de mooiste dag van ons leven vast mogen leggen. Dit heeft ze prachtig gedaan!

Julliemoment trouwambtenaar Ria

Het was heel erg fijn om met Karen samen te werken tijdens een ceremonie. Top fotograaf.!

Inge & Erik

Onlangs hebben mijn vriend en ik een loveshoot gedaan bij Karen. Wanneer je zo'n shoot niet gewend bent is dat natuurlijk erg ongemakkelijk, maar Karen heeft ons er super doorheen geloodst in een ontspannen sfeer. Heel erg blij met de resultaten, heel puur en een prachtige sfeer!

Désirée & Sievert

Ik had altijd al een loveshoot willen doen. Na heel wat zoeken vond ik Karen. Ik besloot onze shoot bij haar te boeken. Hier ben ik tot op de dag van vandaag nog steeds ontzettend blij mee. Karen heeft een vlotte babbel waardoor je snel op je gemak bent en dan krijg je erg natuurlijke en prachtige foto's! Dankjewel Karen!

Check mijn beschikbaarheid.