LITTLE LOVELY MOMENTS

Voor elke girlboss die toffe foto's WIL die precies passen bij jou en je bedrijf en voor iedere paarden en hondeneigenaar die een blijvende herinnering wil!
Tarief

De tarieven en het aantal foto's staan hieronder beschreven. Heb je speciale wensen, of wil je een andere soort fotosessie dan op mijn website beschreven staat? Er is vaak meer mogelijk dan je denkt. Stuur daarom gerust een berichtje.


Hiervoor krijg je:

Kennismaken & Overleg
+ Contact & Advies
+ De foto's op groot formaat: door mij geselecteerde en zorgvuldig bewerkt
+ Voorbereiding van de fotosessie
+ Fotografie op locatie
+ Inclusief reiskosten in een straal van 100km rond Leek 
+ Preview binnen een paar dagen
+ Online privé fotogalerij
+ en tot slot: een gepassioneerde fotografe

PAARD

Naast de liefde tussen mensen vastleggen ben ik als heus paarden en honden 'meisje'  gek op het fotograferen van de band tussen mens en dier. Het vastleggen van paarden en hun eigenaren, is waar het ooit begon en zal ik altijd met veel liefde en passie blijven doen.


Volledige fotosessie voor twee €150,-


Upgraden naar een colorsmash shoot toeslag van €20

GIRLBOSS

Je hebt een goedlopend bedrijf, branding waar je u tegen zegt of hebt net je website gelanceerd en jezelf op de markt gebracht. Super tof! Je weet wat je wil en daar horen natuurlijk foto's bij die precies passen bij jou en je bedrijf. Beelden die je kan inzetten voor je sociale media, promoties en je website. Zin om samen op pad te gaan, te shooten op verschillende locaties, je zelf, merk en werkruimte showen. Leuk! I am all in! En? Al zin om samen te brainstormen onder het genot van een kopje thee&koffie? 

€ Persoonlijke offerte

Linda

karen is een erg gezellige en geduldige fotografe die zelfs van een zeer ongeduldig paard prachtige foto's kan maken. Ik had echt waardeloze foto's verwacht doordat mijn paard z'n complete trukendoos opentrok, maar karen bleef rustig, stelde mij op m'n gemak en het resultaat is verbluffend! heel blij 


Monique

Karen maakt prachtige foto’s. Met een magisch twistje. Ze weet mens en dier mooi weer te geven. Foto’s die de ware aard van het beestje weerspiegelen. Foto’s met een ziel. Echt super blij met mijn shoot!

Movishon

Oh Karen, geweldig!!!!
Ik vind mezelf er treffend opstaan, het raakt mij in ieder geval om mezelf zo terug te zien. Dank je, voor het vastleggen, voor de fun én omdat je er in geslaagd bent om mij te laten zien, op een super mooie manier gevangen, en toch ik


Check mijn beschikbaarheid.