FOTOALBUMS


Veel stellen en gezinnen bewaren graag hun foto's in een kwalitatief album, die generaties meegaat. Ik biedt jullie dan ook graag een prachtig handgemaakt album aan. Niets is mooier dan je foto's vast houden. Een fotoalbum maakt een fotosessie af! Daarom krijg je bij verschillende reportages bij een gaaf fotoalbum.

Jullie kunnen ervoor kiezen om de standaard uitvoering die erbij zit te upgraden. Nadat jullie reportage klaar is, en jullie zelf de favorieten hebben uitgekozen hebben, ga ik aan de slag met het ontwerp van het fotoalbum. Hierna bestel ik het album en is deze naar verwachting binnen 6 tot 8 weken, vanaf het moment van bestellen, bij mij binnen. Willen jullie het album helemaal naar eigen wens laten maken dan kan dat met upgrades.

TROUWALBUMS

vanaf 210,-

Het trouwalbum die standaard bij elk pakket inzit is een handgemaakt lay-flat 20x20 album met 15 spreads (30 pagina's). Jullie kiezen je eigen favoriete foto's voor in het album en kunnen na de opmaak door mij eenmalig feedback geven. Het album is voorzien van een linnen of kunt lederen kaft met kleur naar keuze.

KLEINEALBUMS

Vanaf 110,-

Bij een day in your life reportage ontvangen jullie een handgemaakt lay-flat 20x20 album met 8 spreads (16 pagina's). Jullie kiezen je eigen favoriete foto's voor in het album en ik zal de indeling bepalen. Het album is voorzien van een linnen of kunstlederen kaft met kleur naar keuze.

MINIALBUMS

vanaf 60,-

Wanneer je het pakket van bollebuik naar baby boekt, krijg je een mini lay-flat album cadeau. Dit is een handgemaakt 15x15 album met 8 spreads (16 pagina's). Jullie kiezen je eigen favoriete foto's voor in het album en ik zal de indeling bepalen. Het album is voorzien van een linnen kaft met kleur naar keuze.


UPGRADESGroter formaat:

  • 25 x 25 cm 
  • 30 x 30 cm 
  • 35 x 35 cm 

Meer bladzijdes:
  • 1 spread (2 bladzijdes) 

Namen op de kaft:

  • is met sommige materialen niet mogelijk

Andere kaft & bewaar box:

  • Omslag van echt leder
  • Luxe bewaar box