Ik ben een fotograaf voor de mens die van de mens houd en voor de dierenliefhebbers. Ik fotografeer met een knipoog, een beetje kunstig met niet teveel poespas, een bult liefde en nabijheid. Ik hou van 'randomness' je weet wel van die dingen die gewoon gebeuren.  Niet te donker, niet te licht en gewoon, mooi, zoals het is.  Ik fotografeer gewoon mensen die mensen zijn, zoals ze zelf zijn. Luidruchtig, stil, wild, verlegen, avontuurlijk en gereserveerd. 

 Ik werk vol passie en sta op scherp als ik foto's van jullie maak. Ik neem mijn werk dan ook heel serieus omdat ik iemand ben die ernaar streeft om de mooiste foto's te maken. Al zal je tijdens het fotograferen zelf snel merken dat, dat resultaat vaak bereikt word met een hoop gezelligheid en plezier. Je kan mijn stijl dan ook omschrijven als gezellig, lekker los, intiem en relaxed met sfeervolle foto's, die niet te donker, niet te licht en soms artistiek zijn. Alles gewoon heerlijk zoals het is en met een vleugje Karen dus.

JE LEVEN ONTHOUDEN, KOESTEREN.

TARIEVEN

Een dag zoals het er echt aan toe gaat, niets gemaakt of in scene gezet. Geen aanwijzingen maar gewoon doen wat je altijd doet.

 Het gaat om de ogenschijnlijke kleine dingen die jullie jullie maken. Het gaat om die kleine momenten die gebeuren zoals het leven gebeurt.Het bestaat uit ochtend knuffels, lachen, huilen, rommelige keukens, op lego's staan, samen de boodschappen doen, wandelen met de hond een dagje aan zee of op vakantie terwijl je aan het kamperen bent, samen tv kijken en spelletjes doen, de kippenvoeren of gaan paardrijden. Er is geen foute manier om jullie dag te laten documenteren, het is namelijk een dag of moment uit jullie leven.

 Ik maak een documentaire van een dag uit jullie leven (gezin, persoon of stel). 

KLEINE DAG IN HET LEVEN (2 UUR) 

Super tof voor een fresh 48 reportage
Twee uur aanwezig
Incl. 30km reiskosten   
Online fotogalerij, foto’s zijn direct downloadbaar  
Zoals je gewend bent, met een boel foto's 
Mini album 15 x 15 

265eur

HALVE DAG IN HET LEVEN (4 UUR) 

Super tof voor een fresh 48 reportage
vier uur aanwezig
Incl. 30km reiskosten  
Online fotogalerij, foto’s zijn direct downloadbaar 
Zoals je gewend bent, met een boel foto's 
Mini album 20 x 20 

565eur

DAG IN HET LEVEN (6 UUR)

Super tof voor een fresh 48 reportage
zes uur  aanwezig
Incl. 30km reiskosten  
Online fotogalerij, foto’s zijn direct downloadbaar  
Zoals je gewend bent, met een boel foto's   
Mini album 20 x 20 865eur

Reiskosten zijn in zones:   0-15 km: 5 eur         15-30 km: 10 eur       30-45 km: 15 eur           45-60 km: 20 euro          60-75 km: 25 eur            75-90 km: 30 eur          90-105 km: 35 eur

LIEVER EEN 'GEWONE'  FOTOSESSIE?

Wat wij je willen meegeven is ruimte om te leven. Kracht om te groeien. Een zoen op je snoet. Een luisterend oor. Tot dat je groot bent, dan geef jij het weer door. 

MINIALBUMS

Bij jullie day in the life reportage ontvang je altijd een mini album. Dit zijn kleine en fijn linnenboekje, foto's verdienen  het om afgedrukt te worden.

Bij de reportage zit het 15x15 formaat inbegrepen. Het is ook mogelijk een groter minialbum te bestellen, dit is de 20x20 voor 55eur. Sommigen willen graag een gouden tekst op de voorkant van hun album en dat kan de kosten hiervoor zijn 20 euro extra.

 Kleuropties: Zand · Zachtroze · Olijf · Donkergroen · Lichtgrijs · Cappuccino 


.