Ik fotografeer zowel op lifestyle als documentaire wijze. Dat wil zeggen, dat ik naast het vastleggen van momenten op een eerlijke en artistieke manier ook gek ben op het vastleggen van echte momenten. Ik laat mij dan ook altijd inspireren door jullie, de omgeving en het moment. 

 Ik ben een fotograaf voor de mens die van de mens houd en voor de dierenliefhebbers. Ik fotografeer met een knipoog, een beetje kunstig met niet teveel poespas, een bult liefde en nabijheid. Ik hou van 'randomness' je weet wel van die dingen die gewoon gebeuren.  Niet te donker, niet te licht en gewoon, mooi, zoals het is.  Ik fotografeer gewoon mensen die mensen zijn, zoals ze zelf zijn. Luidruchtig, stil, wild, verlegen, avontuurlijk en gereserveerd. 

Ik werk vol passie en sta op scherp als ik foto's van jullie maak. Ik neem mijn werk dan ook heel serieus omdat ik iemand ben die ernaar streeft om de mooiste foto's te maken. Al zal je tijdens het fotograferen zelf snel merken dat, dat resultaat vaak bereikt word met een hoop gezelligheid en plezier. Je kan mijn stijl dan ook omschrijven als gezellig, lekker los, intiem en relaxed met sfeervolle foto's, die niet te donker, niet te licht en soms artistiek zijn. Alles gewoon heerlijk zoals het is en met een vleugje Karen dus.

TIJD KAN NIET VLIEGEN. EN TOCH DOET ZE HET.

TARIEVEN

Wat wij je willen meegeven is ruimte om te leven. Kracht om te groeien. Een zoen op je snoet. Een luisterend oor. Tot dat je groot bent, dan geef jij het weer door. - lief leven


VAN BOLLEBUIK NAAR BABY  ·  100eur korting -  Een volledige zwangerschapsshoot op locatie -  Een volledige newbornshoot bij jullie thuis  -  Inclusief linnen 15 x 15 album - 370eur 

FOTOSESSIE 1

Maximaal 6 personen 
Ongeveer een uur á anderhalf
Meer personen 10eur p.p. extra
Incl. 30 km reiskosten 
Zoals je gewend bent, met een
hele boel foto's 
Online fotogalerij, foto's zijn downloadbaar185eur

FOTOSESSIE 2

Maximaal 6 personen
Ongeveer een uur á anderhalf
Meer personen 10eur p.p. extra
Inclusief Reiskosten in Nederland
Zoals je gewend bent, met een
hele boel foto's 
Online fotogalerij, foto's zijn downloadbaar
Verrassingsalbum van 15x15cm


230eur

MINI

Maximaal 3 personen
Ongeveer 45 minuten 
Meer personen 10eur p.p. extra
Incl.  15 km reiskosten 
Inclusief 15 foto's
Online fotogalerij met 15 foto's, foto's zijn downloadbaar
125eur

LOVE SHOOT

Maximaal 2 personen, honden mogen mee  ;) 
Ongeveer een uur
Incl.  30km reiskosten 
Zoals je gewend bent, met een
hele boel foto's 
Online fotogalerij, foto's zijn downloadbaar165eur

Reiskosten zijn in zones:   0-15 km: 5 eur         15-30 km: 10 eur       30-45 km: 15 eur           45-60 km: 20 eur          60-75 km: 25 eur            75-90 km: 30 eur          90-105 km: 35 eur

LIEVER HET ECHTE LEVEN VASTGELEGD?

Een dag zoals het er echt aan toe gaat, niets gemaakt of in scene gezet. Geen aanwijzingen maar gewoon doen wat je altijd doet. Ik maak een documentaire van een dag uit jullie leven (gezin, persoon of stel). Ik zet de gewone, normale dingen op de foto, zodat je het leven kunt onthouden en koesteren.

MINIALBUMS

Afhankelijk van welke shoot je kiest ontvang je wel of niet een minialbum. Dit zijn klein maar fijne linnenboekje.

Bij de de fotosessie 2 zit het 15x15 formaat inbegrepen van 45eur. Het is ook mogelijk een groter minialbum te bestellen, dit is de 20x20 voor 55eur. Sommigen willen graag een gouden tekst op de voorkant van hun album en dat kan. De kosten hiervoor zijn 20 euro extra.

 Kleuropties: Zand · Kaki · Olijf · Donkergroen · Rood · Cappuccino ·